najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Progovorila devojka koju je navodno pretukao pevač Ćemo

Amel Ćeman (35), koji nastupa pod nadimkom Ćemo, saslušan je u policiji zbog incidenta koji se dogodio u aprilu, kada je navodno pretukao devojku u jednom beogradskom lokalu.

“Nisam tog čoveka videla ni pre, a ni posle te noći. Ne znam zašto je nasrnuo na mene i drugaricu, jedino što mi pada na pamet je da je jednostavno bio pijan”, ispričala je A.M. (23), a prenosi domaća štampa.

Ona kaže da je tog 24. aprila bila u društvu voditelja Vlade Stanojevića u lokalu u kom je Ćemo slavio rođendan. Najpre je njenu drugaricu J.K. napala pevačica Dajana Penezić, sa čijim je bratom ta devojka ranije bila u vezi. Nakono incidenta krenule su kući, ušle su u kola, ali je pevač pošao za njima, priča A.M.

“Otvorio je vrata i počeo da me vuče za kosu, udarao me je pesnicama, raskrvario mi je nos. Ko zna šta bi se desilo da ga obezbeđenje kluba nije odvuklo”.

“Iste večeri sam otišla na pregled, imala sam povredu nosa i kičme i nosila sam ‘kragnu’. Fizički sam bolje, ali psihičke traume ne prolaze. Pridružiću se krivičnom gonjenju pevača i odazvaću se svakom pozivu nadležnih organa”, rekla je ona.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike