najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Robi Vilijams oduševio publiku na Ušću

Robi Vilijams pokazao je na Ušću zašto je njegov nastup najavljivan kao najiščekivaniji koncert u poslednjoj deceniji na ovim prostorima i u potpunosti je opravdao reputaciju najpopularnije svetske pop zvezde.

Nastup je poceo u sredu veče 21.45 sati, a Vilijamsov izlazak na binu i pesmu “Let Me Entertain You” publika je dočekala sa oduševljenjem.

Odlična interakcija sa publikom, profesionalnost, odlično ozvučenje i scenografija, kao i oduševljenje prisutnih obeležili su koncert ovog pevača koji je u Beogradu nastupio u okviru turneje “Let Me Entertain You”.

Hitovi su se nizali: Rock Dj, Monsoon Tripping, Royals / Bodies, Swing Supreme, Shout, Motherfucker, We Will Rock You, Candy Feel, Kids, Bohemian Rhapsody, Angels… a publika ih se sa oduševljenjem prihvatila i zajedno sa njim i pevala.

Tokom izvođenja pesme “Candy” Vilijams je na binu izveo jednu od obožavateljki, Anu, i sa njom odigrao čuveni ples u video krevetu uz pravi poljubac.

Ukupno 33.000 ljudi je na Ušću vidno uživalo u muzičkom spektaklu koji je Robi Vilijams priuštio prvi put svojim fanovima u Srbiji, ali i onima koji su došli iz regiona.

Vilijams je nastupio na bini širokoj čak 60 metara, opremljenoj savremenom audio-vizuelnom tehnikom i scenografskim elementima, a svi koji su bili dalje od nje putem modernih LED ekrana su mogli da prate detalje onoga što se dešavalo na stejdžu.

Program je počeo nastupom benda Perpetum Mobile, zatim su na red došli Bojana Stamenov i finalisti X Factora, nakon koje su na binu izašli popularni 2 Cellos.

Robi Vilijams je najpopularnija svetska pop zvezda neprikosnovenog muzičkog kalibra i jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena sa 11 albuma koji su prodati u preko 77 miliona primeraka širom sveta.

Rođen je 1974. godine, a karijeru je počeo sa 16 godina u pop bendu “Take That”. Sa tim bendom snimio je tri albuma, a 1995. godine napušta taj sastav kako bi se posvetio solo karijeri.

Prvi solo album “Life thru a Lens” objavljen je 1997. godine sa koga instant hitovi postaju “Lazy Days”, “Angels” i “Let Me Entertain You”. Od tada je objavio još devet studijskih albuma.

Svoje poslednje izdanje “Under The Radar Volume 1” objavio je prošle godine, a sastoji se od demo snimaka, B-strana i rariteta.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike