najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Tom Henks: Klint Istvud glumce tretira kao konje

Glumac Tom Henks pričao je o saradnji sa kolegom i režiserom Klintom Istvudom, poredeći njegov odnos sa glumcima sa “tretiranjem životinja”, prenosi Gardijan.

Ovaj glumac prvi put se našao na setu sa Istvudom za potrebe snimanja filma prema istinitoj priči, “Sally” koji govori o pilotu Čelsiju Saliju Salenbergu koji je uspešno sleteo sa oštećenim avionom na reci Hadson, 2009. godine.

“Sa sigurnošću vam mogu reći da ne želite da dobijete jedan od čuvenih pogleda Istvuda. On tretira svoje glumce kao konje, jer kada je tokom ’60-ih radio na seriji, kada bi režiser kazao ‘Akcija!’ svi konji bi se dali u trk. Zato, kada je on na setu umesto kultne reči za početak scene kaže ‘U redu, krenimo’, a umesto ‘rez’ poruči ‘dosta je’. To je zastrašujuće kao pakao”, prepričao je Henks.

Glumac je otkrio i da je Salenberg često dolazio na set, pa čak i kritikovao Istvuda kada bi kasnio više od 20 minuta.

“Sali je bio veoma jasan kada se radilo o portretisanju njega, scena, ali i emocija. Načuljio bi uši i pomno pratio scenario koji je držao u rukama. Čak mislim da je i njegova žena karminom napisala ‘Ne’ preko cele jedne strane. Zapravo, na svakoj strani je imao komentar. Imao je svoj stav po pitanju ovog filma”, nastavio je glumac.

Henks i Istvud našli su se na suprotnim stranama i u privatnom životu, jer su tokom predsedničke kampanje imali različite favorite. Dok je Henks, kojeg čuveni autor dokumentaraca Majkl Mur priželjkuje na mestu predsedničkog kandidata Demokrata, podržavao Hilari Klinton, Istvud je javno stao na stranu Donalda Trampa.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike