Za veću i bolju budućnost

Ako ona pobedi na izborima, budućnost će sigurno biti veća, a da li će biti bolja, to ne znamo. Na predstojećim britanskim izborima se kandiduje i Jordan, toples-model sa Ostrva, 23-godišnja plavuša, koja svojim biračima daje zanimljiva obećanja.

Pravo ime joj je Katie Price, devojka je fudbalera Mančestera Dwight-a York-a, a u okrugu Stretford će se suprotstaviti laburističkom, torijevskom i liberal-demokratskom kandidatu. Njena kampanja nije baš uobičajena, pošto svaki „silazak u narod“ deluje prilično glamurozno, sa gomilom foto-reportera koji žele da uslikaju nju (ili njene grudi).

Koja su njena predizborna obećanja? Za sve devojke koje su u vezi sa inostranim fudbalerom (kao što je i ona) nudi poreske olakšice, kao i besplatne ulaznice za celu sezonu (klub po izboru); svim ženama koje žele da uvećaju grudi, obećava besplatne plastične operacije (sama ih je uvećavala dva puta), kao i besplatne izlete na račun zdravstvenog osiguranja. Logično, njen izborni moto je: „Za veću i bolju budućnost“.

Na kladionicama ne stoji baš dobro – šanse su procenjene na 1:150. Ipak, ko zna šta može da se dogodi u eri enormne popularnosti plavuša sa velikim grudima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.