Naslovne strane za petak, 19. mart 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 19. mart 2021. godine, uglavnom pišu o epidemiji korona virusa, imunizaciji na taj virus i drugim temama.

ALO – „Vakcina ‘Astrazeneka’ je bezbedna“, o izveštaju evropskog regulatora za lekove EMA da je ta vakcina bezbedna za upotrebu.

BLIC – „Srbija da ostane zatvorena još nedelju dana“ – traže od Vlade lekari iz Kriznog štaba. List piše i: „Crna sreda – troje mladih se ubilo za samo jedan dan“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Rizik mraza od 15. marta“ – kakvo vreme predstoji, navodeći da su ugrožene maline. Proizvodjači „Sinofarm“ i „Fajzer“ razmatraju da je potrebna i „treća vakcina za hronične bolesnike“.

DANAS – „Gde je Beba Popović“, piše list povodom tvrdnje da je on prekinuo saradnju s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. „Sve više zahteva da se istraži smrt Cvijana“ – državnog zvaničnika Srbije, bivšeg poslanika i advokata, za koju je javnost saznala tek tri godine kasnije.

KURIR – „Ko ne želi da se vakciniše, sam treba da plaća lečenje“, izjava doktora Nebojše Ladjevića.

INFORMER – „3.268.061 sakrio u Kini“, tvrdnje tog lista o stranim bankovnim računima predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa.

POLITIKA – „Za putovanje u Evropsku uniju biće obavezno i testiranje dece“ – tvrdi list koji najavljuje: „Srbiji još dva miliona doza ‘Sinofarmovih’ vakcina“.

SRPSKI TELEGRAF – List o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka piše: „Savetnik ministra poručio: Otkrićemo spisak poznatih povezanih s Nevoljom“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.