Naslovne strane za ponedeljak, 4. januar 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 4. januar 2021. godine, najviše piše o skandalu po kom su predsednika Aleksandra Vučića više od godinu dana prisluškivali neimenovani akteri, najavljenoj imunizaciji protiv COVID-19, političkim dešavanjima u Crnoj Gori, drugim ekonomskim i društvenim temama.

BLIC – „Normalnom životu se vraćamo do leta“, o projekcijama procesa masovne vakcinacije. Intervju sa predsednikom Parlamenta Ivicom Dačićem u „Dijalog ne može da zameni izbore“. „Dve trećine Srba muči gojaznost“, rezultati su istraživanja Instituta „Batut“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ko je uključen u prisluškivanje predsednika?“, navodi da su povodom skandala saslušani pripadnici Uprave kriminalističke policije. Razgovor sa ministrom prosvete Brankom Ružićem u „Neće biti državne mature ni od 2022. godine“. „Putarina tanja za 1,5 milijardi“, usled slabijeg transporta tokom pandemije.

DANAS – „Vlast upregla i Deda Mraza u kampanju protiv opozicije“, o novim promotivnim spotovima vladajuće stranke kao uvertiri za beogradske izbore. Razgovor sa ruskim opozicionarom Vladimirom Milovim u „Putin koristi Srbiju ne dajući joj ništa za uzvrat“. O Stenfordovoj rang-listi istraživača u „Medju najboljima i 49 naučnika iz Srbije“.

POLITIKA – „Izlazak iz zdravstvene krize se jasno vidi“, tvrdi epidemiolog Predrag Kon. „Svetski ekonomski forum se iz Davosa seli u Singapur“, obzirom da je grad-država imao jedne od najboljih rezultata u borbi protiv korona virusa. „Rezultati novog rata protiv mafije“, navodi da je rasvetljeno pet prošlogodišnjih mafijaških ubistava.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.