najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nesigurni u njihovoj blizini

Ima onih koji se lagodno osećaju u blizini suprotnog pola, komunikacija im lako ide, a onda, odjednom, sve se promeni. Počnu da izlaze s nekom osobom, i pored te osobe odjednom više nego ikad pre obraćaju pažnju na sopstveni izgled, ništa im nije dovoljno dobro, osećaju se nesigurno, i nisu sigurni šta bi trebalo da misle o tome, jer im je kompletna situacija potpuno nova.
U ovakvoj situaciji moguća su dva objašnjenja. Jedno je da se osoba koja se tako oseća prvi put stvarno zaljubila, da prvi put ima zaista jaka osećanja prema nekome (to se ne dešava samo u pubertetu, neki znatno kasnije sretnu osobu prema kojoj počnu da gaje stvarno jaka osećanja). I onda, pošto su ta osećanja tako jaka, i "ulog" je znatno veći nego ranije, kada je sve delovalo zabavno i neobavezno, prijatno, ali ne i obavezujuće. Tada je moguće da, čak i ako ste ranije bili navikli da bez problema zavedete svakog ko vam se svidi, odjednom postanete nespretni i nesigurni – jer vam je prvi put zaista stalo.
Šta ako se o tome radi? Uživajte u ljubavi. Vremenom ćete se opustiti pored voljene osobe i upoznati sreću koja se oseća kada ste s nekim koga jako volite. Nema garancija da će ta veza potrajati – garanciju možete da dobijete uz bojler, a i tada je samo na određeni period, za veze nikad nema garancije – ali to definitivno jeste veza oko koje se vredi potruditi. Čestitamo na upoznavanju osobe prema kojoj imate tako jaka osećanja!
Postoji i druga, znatno manje lepa varijanta, a to je da se uopšte ne radi o vama, već o osobi s kojom ste; naime, da ona svojim komentarima i postupcima čini da se vi osećate nesigurno. Da li vam stalno nešto prigovara? Šta god da uradite, koliko god da se trudite, niste joj dovoljno dobri? Ako se o tome radi, u takvoj vezi teško da ćete naći sreću – šta god da uradite, osoba s kojom ste neće biti zadovoljna, niti će vas pohvaliti, jer je to tip osobe koji se "hrani" time što unižava druge. U tom slučaju sklonite se što pre možete i nađite nekog ko će umeti da vas ceni, jer je samo osoba koja ume da vas ceni ona koja vas zaslužuje.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike