U trendu

Ovo su 3 idealne seks poze za one koji uvek hoće još, jedna nije za one sa slabim srcem

Neki seksualni položaji podižu zadovoljstvo na viši nivo. Ako imate jak seksualni nagon, upravo ove tehnike obećavaju još više užitka u čaršafima.

Ako vam se želja za seksom često javlja, verovatno je vreme za malo eksperimentisanja u spavaćoj sobi. Seksualni nagoni razlikuju se od pojedinca do pojedinca, a visoki libido znači da jednostavno želite seks. Puno seksa.

Uvek je važno s vremena na vreme isprobati nove seksualne položaje. Istraživanje različitih tehnika čini seks uzbudljivijim. Uostalom, rutina bi s vremenom mogla postati dosadna.

Tri poze za one s velikim libidom:

Kolevka
Za ljubitelje tantričkog seksa, ova poza je odlična ako se nadate zbližavanju s partnerom ili ako jedno od vas ima eksplozivan seksualni nagon. Kolevka se svakako fokusira na intimnost.

Započnite tako da sednete ljubavniku u krilo okrenuti prema njemu, a zatim se oboje skoncentrišete jedno na drugo i na energiju između vas. Duhovna povezanost trebala bi ulepšati stvari u krevetu.

Tehnika koitalnog poravnanja
Misionarska poza je često omiljena među mnogim parovima, ali možete je malo izmeniti. Kada imate seks u ovom klasičnom položaju, možete isprobati tehniku koitalnog poravnanja. To se radi tako da se muškarac tokom klasične misionarske poze pomakne još malo ‘višlje’ prema ženinoj glavi, tako da više stimuliše klitoris.

Ovo može pomoći da oboje brže dostignete vrhunac nego kod standardne verzije poze.

Mešalica za maslac
Ova poza nije za one sa slabim srcem. Žena leži na leđima sa stopalima iznad glave i kukovima u vazduhu. Zatim partner ulazi u nju dok je ona zapravo naglavačke. Dok ste u ovom položaju, krv će jurnuti u glavu što može pojačati doživljaj. Ali, ako se prvi put susrećete s ovim položajem, usporite, piše Daily Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar