U trendu

Laka lova

Verovali ili ne, i u ovom kapitalističkom svetu postoje oni poslovi na kojima može da se zaradi a da napor, to jest trud, koji se ulaže ne bude prevelik. Početna suma s kojom možete da uđete u biznis ne treba da bude veća od 300 evra, a ostvareni profit može da bude daleko, daleko unosniji. Nećemo preterivati s pričama o zaradi od šest nula, ali nikad se ne zna šta donosi sutra.
Možda nikada niste sanjali o tome da postanete prodavac majica preko Interneta, ali i to je moguće. Uz pomoć kratkih i duhovitih slogana s početnim kapitalom od oko 300 evra možete početi svoj biznis. Nekim drugim kompanijama prepustite da brinu o poručivanju i štampanju, a vi se pozabavite svojom šansom da zaradite. Profit po majici može da se kreće od dva do 13 evra, a onda sami izračunajte koliko se dobije ako prodate 200 majica mesečno. Ukoliko niste zainteresovani da budete prodavac, ništa zato. Pozabavite se skeniranjem i sređivanjem fotografija. Spasavajte od zaborava one koje su stare i izbledele. Za to vam je potreban pristojan skener (ne više od 200 evra) i telefon kojim ćete pozvati svoje prve mušterije – porodicu i prijatelje.
Na kraju, ali ništa manje važno, probajte da zaradite na umetnosti tako što ćete snimiti dokumentarac. Pri investiranju vam mogu pomoći ljubitelji sedme umetnosti, a početni troškovi praktično i ne postoje. Dovoljno je da imate kameru i kompjuter u kojem ćete montirati snimke. Ukoliko se nekim slučajem dogodi da vaš dokumentarac bude izuzetno uspešan, podelite zaradu s investitorima. Ako „pukne“, neka zaborave na investiciju. Koje su šanse da zaradite? Ruku na srce – male. Ali, zato ćete steći slavu. U krajnjem slučaju, neke stvari treba raditi zato što ste strastvene prirode, a ne samo zbog toga što želite da se obogatite.

2 komentara
  1. Zoran Rončević

    Kako započeti taj posao sa majicama?

  2. Dženan Šemsović

    Kako, ja ne razumem? Mislim da je ovo dobar posao.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike