najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Letnji flert

Boravak na plaži idealan je za uspostavljanje komunikacije s devojkom koja vam je zapala za oko. Pravilo je vrlo jednostavno: gotovo da nema žene koja ne voli da čuje (za početak neseksualni) kompliment na račun svog izgleda u kupaćem kostimu. U tom smislu, ne treba oklevati s rečima. Jednostavno treba pohvaliti njenu liniju ili to kako joj stoji kupaći.

Međutim, to ne znači da treba da se šepurimo plažom kao ponosni petlovi. Da, treba biti vidljiv, ali ne i predvidljiv. I treba biti prirodan. Ako izgledamo kao da smo se tuširali i stavili gel samo zato što idemo na plažu, delovaćemo kao totalno očajnici. Ne smemo svojim fizičkim izgledom da štetimo svojoj ličnosti, žene ionako više obraćaju pažnju na to kako se ponašamo nego na to kako izgledamo na plaži.
Svaki teren za flert ima neka svoja pravila. Tako je i s plažama.

Za početak, žene ne treba uznemiravati dok se sunčaju. Ako je već odlučila da se prepusti leškarenju na suncu, svakako je ne treba prekidati u tome. Ali, predstavljanje i započinjanje komunikacije u redu za tuš… Tu već mogu da se povuku prvi potezi. Od onog džentlmenskog ustupanja prednosti pa nadalje.

Na šta još treba obratiti pažnju? Na to da bikini govori mnogo, ako ne i sve. Ukoliko nosi tange, verovatno s jeseni nema nameru da se zamonaši. Pre će biti da žudi da uvek bude u centru pažnje. Devojke u jednodelnim kupaćim kostimima su suptilnije i sramežljivije. Šortsevi i bokserice ukazuju na to da voli da se pravi važna, a u suštini je nesigurna zbog izgleda svog tela i ne trpi poglede… Koliko kupaćih kostima – toliko mogućih kombinacija.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike