Mamin sin

Holivudski glumac i zavodnik Bredli Kuper (41) ima sve- lepo lice, plave oči, dobar smisao za humor, slavu i bogatsvo – savršen muškarac. Ipak, jedna stvar, tačnije osoba u njegovom životu, predstavlja veliki “problem”, a radi se o njegovoj mami Gloriji Kampano, sa kojom Bredli ima vrlo prisan odnos.

Majka i sin i dalje žive zajedno, tačnije od 2011. godine, otkad je preminuo njihov voljeni suprug i otac. Kako je otkrio sam Bredli u intervjuu za Details: “Ona je kul žena i volim da se družim sa njom. Moja porodica je jako bliska, a očeva smrt bila je veliki šok za sve nas i zato smo svi zajedno. Ona ne živi u gostinjskoj kući ili tako nešto, ona živi u sobi do mene.”

A kad ih razdvoje obaveze, Bredli i mama svakodnevno su u kontaktu, a navodno je glumac zove i po nekoliko puta na dan. Gospođa mama česta mu je pratnja i na crvenim tepisima, pre nego devojke, čime je jasno ko je najvažnija žena u Bredllijevom životu, a osim toga, ona mu je i savetnik u poslu.

Svakako najzanimljiviji deo priče odnosi se na njegov odnos sa devojkama. Bredli iza sebe ima jedan propali brak sa Dženifer Esposito. “To nije bilo to. Zanimljivo je kako se stvari samo dogode”, kasnije je komentarisao razvod Bredli.

Bredli se nakon razvoda zabavljao sa mnogim lepoticama, ali sve je to zaboravljeno pre nešto više od godinu dana, kada je u njegov život ušla manekenka Irina Šajk.

Iako par skriva privatni život, poslednjih dana priča se kako razmišljaju o braku, ali pričalo se kako se mami Gloriji ne sviđa ni Irina, iako su nedavno provele dan u šopingu.

Poznato je kako sve njegove ozbiljnije devojke mamu upoznaju vrlo rano, s obzirom da živi sa njom, a prvoj je to prekipelo slavnoj Rene Zelveger, koja ga je ostavila nekoliko meseci nakon što se vratio u porodični dom. Svakako je lošije prošla glumica Zoi Saldana, koju navodno Glorija nije mogla da smisli, pa nakon što su razmišljali o pomirenju, Glorija je sinu rekla kako dotična nije prava žena za njega.

Nekoliko meseci kasnije, Zoi se udala za drugog, a Bredli je započeo romansu sa 17 godina mlađom manekenkom Suki Vaterhaus. Kao razlozi prekida navodili su se to što Suki navodno nije bila podrška za njegov posao, ali i činjenica da je manekenka htela venčanje. Ponovo se tu spominjala i Bredlijeva mama, kojoj ni Suki nije bila dovoljno dobra.

Nakon početnih šuškanja kako je i Irina u lošem odnosu sa mamom. Ipak, činjenica je kako je Irina navodno imala i problem sa mamom bivšeg dečka Kristijana Ronalda, sa kojom je on isto jako vezan, prenose mediji.

Ostavite komentar