U trendu

Matorci i noćni izlasci?

„Kada, u kojim godinama, čovek treba da prestane da izlazi do tri, četri, pet ujutro?

Je l’ sramota da stariji čovek bleji do zore u kafani ili kafiću/klubu?

Je l’ to prestaje onda kada na istim mestima počne da sreće decu?

Ili kada mu vid oslabi da ne razlikuje 23-godisnjakinju od 27-godisnjakinje? Da, nekada sam ih razlikovao po garderobi, sad ona od 23 hoće da izgleda kao ona od 33 i obrnuto. Jesam li dobro potrefio ove godine?“ (EnjoytheSilence)

 • Ide mi na živce to ograničavanje ljudi. Jednako mi je lepo da vidim kako npr. igra salsu i neko od 25 i neko od 75. Što ste toliko opterećeni godinama? (86bogomoljka)
 • Sve je dobro dok te ne ukoče leđa pa moraju da te nose kući. (Regina Mills)
 • Znam tipa… Ima firmu u Beču i tamo vodi paralelan život sa dosta mlađom ženom, dok mu je zvanična ovde, u Srbiji. Ovde dolazi samo kada se ušine. (86bogomoljka)
 • Nije sramota – zašto bi bila – nema određnih godina, a decu ko šiša, mi smo prvi došli 🙂 Mislim da je dobro i za klince, kad izlaze i vide i nas matorce u noćnom životu, da znaju da tako može da se živi i u poznim godinama. Inače, misle da svi preko 30 godina treba da štrikaju ispred televizora. Osim toga, treba neko da ih vaspitava i na tim mestima, nekad klinci nemaju pojma kakav je bonton na koncertima, u klubovima i barovima, pa je to zadatak matore ekipe, da vaspitava nove naraštaje 🙂 (Honduras)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

2 komentara
 1. Maja

  Svako treba da radi, kako oseća

  1. bambi

   Tako je Majo. Na primer, Dzek Trbosek oseca da treba da ubija prostitutke.

Napišite komentar