U trendu

Muškarac formira mišljenje o vama na osnovu ove 4 stvari

Ove 4 „sitnice“ mnogo su važnije nego što mislite…

Ukoliko vam je stalo do nekog muškarca, na sastanku sa njim dobro obratite pažnju na ove stvari…

Kada želite da ostavite dobar utisak na muškarca koji vam se dopada, imajte na umu sledeće četiri stvari – mnogo su važnije nego što mislite!

1. Koliko vremena provodite na telefonu

Ako ste izašli sa muškarcem na sastanak, a sve vreme vam zvoni telefon i vi se odazivate na svaki zvuk, muškarac će steći utisak da vam nije dovoljno važan i da vas više zanima šta se dešava na društvenim mrežama. Odložite telefon u torbu i koncentrišite se na razgovor sa svojim pratiocem, osim ako ne želite da ga oterate.

2. Da li imate smisla za humor i da li shvatate njegove šale

Egu svakog muškarca imponuje devojka koja ga smatra smešnim i zanimljivim, i koja shvata njegov smisao za humor. Ali, baš kao što će prepoznati vašu ravnodušnost kada vam ispriča neki vic ili anegdotu iz svog života, prepoznaće i isforsirani, preterani smeh na silu. I baš kao što će ga odbiti žena koja ne shvata nijednu njegovu šalu, nerviraće ga i ona koja se cereka na apsolutno svaku njegovu reč.

3. Kakvi su vaši prijatelji i kakav je vaš odnos sa njima

Možete se truditi da poboljšate svoj izgled, osmeh, ponašanje i način govora, ali ne možete da promenite svoje prijatelje. A kada ste u društvu, on analizira celo vaše društvo kao celinu, što uključuje i sve ono loše što vaši prijatelji možda predstavljaju ili rade. Ako vaši prijatelji žive za sočan trač ili opijanje po klubovima, možda bolje da njega držite podalje od njih, bar za prvo vreme.

4. Koliko pijete

Nije toliko bitno hoćete li naručiti vino, pivo, koktel ili nešto bezalkoholno. Bitno je jedino u slučaju da ređate piće za pićem i padnete pod sto pre nego što sastanak privedete kraju. Muškarca će impresionirati vaš razlog za odabir nekog pića. Kao i sa svim ostalim stvarima koje u životu volite i oko kojih imate čvrste stavove, ceniće se ako znate da obranite iste i objasnite zašto nešto volite, podržavate ili mrzite. To pokazuje da razmišljate svojom glavom i da znate šta želite od života.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)