Oprosti, pogrešio sam…

Napravili ste veliku grešku i sada se suočavate sa novonastalom situacijom – ona vas je napustila. Niste ni sanjali, ni na pamet vam nije padalo da će ona saznati za vašu malu avanturu. Tek sada, kada je ona otišla i kada ste ostali sami, shvatili ste koliko vam znači i kako vam je život prazan bez nje. Kajete se i voleli biste da se ona vrati, da vam oprosti, da vas razume i da sve bude kao pre. Problem je kako je navesti na tako nešto.

Prva stvar tiče se razloga zbog kojeg vas je ona isprva i napustila – iskrenosti. Budite iskreni sad kad već niste bili ranije. Recite joj šta vas je nateralo da to uradite. Kažite joj da vam je žao što ste je povredili i da vam je teško bez nje; sve to vrlo uverljivo, možda čak i sa izvesnim podrhtavanjem u glasu. Ne bi bilo loše ni ako biste joj kupili neki poklon, ali ne neki – nego specijalan, da ima neko intimno značenje koje će je podsetiti na dane provedene sa vama. Ako, na primer, obožava da ide u pozorište, nabavite karte za neku premijeru predstave koja se reklamira kao hit i za koju je teško nabaviti ulaznice na dobrom mestu. Možete joj poslati i buket cveća sa odgovarajućom porukom na kućnu adresu. Lep, raskošan buket njenog omiljenog cveća mogao bi da spase stvar. Upotrebite maštu i smislite neki originalan gest koji će je sigurno oboriti s nogu.

Budite što galantniji, pa je pozovite i na večeru pomirenja; i nemojte je samo pozvati nego je zaista i izvedite. Ukoliko su se strasti smirile, romantična večera udvoje biće pravo rešenje. Napravite retrospektivu svog prvog sastanka – to joj može biti simpatično. Važno je samo da nađete adekvatan način da joj barem pokažete, ako već ne možete da izgovorite, da je volite. Privoleti je da se vrati neće biti lako, ali ako se budete potrudili, niste sasvim bez šanse.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.