Odmor u Akapulku

Akapulko, jedan od najuzbudljivijih gradova na svetu, poznat je po svom eksplozivnom noćnom životu, predivnim plažama, neograničenim mogućnostima za bavljenje sportskim aktivnostima, prvoklasnim hotelima i lepoti obale koja oduzima dah.
Ovaj meksički grad raj je za sve one željne zabave i provoda. Kad sunce zađe, legendarni noćni život Akapulka oživi. U gradu radi bezbroj klubova, barova i diskoteka za sve muzičke ukuse i sve uzraste, a većina njih zatvara se tek u zoru. Sigurno nećete imati vremena da ih sve posetite. Ples u jednom od klubova izgrađenih na ivici stene s neverovatnim pogledom na uvalu kroz pod od stakla zaista je jedinstven doživljaj koji možete doživeti samo u Akapulku.
Kad je reč o provodu, Akapulko svojim posetiocima nudi raznovrstan sadržaj. Gde god da odete, naći ćete zanimljivosti koje će vam privući pažnju. Kombinacija aktivnosti za mlađu, ali i stariju populaciju čini Akapulko idealnim mestom za odmor izuzetno bogat sadržajem i mogućnostima.
Ribolov je veoma razvijen u Akapulku, što nije nimalo neobično, ali neobično je ako ne ulovite ribu. Ako volite da ronite, onda ćete sigurno uživati, a ništa nije uzbudljivo kao džet-ski i vožnja punom brzinom preko obale Akapulka. Većinom vodenih sportova možete se baviti direktno s većine plaža u Akapulku. Ipak, da biste videli i posetili sve što je zanimljivo, definitivno ćete morati da produžite svoj godišnji odmor.
Korisni linkovi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.