U trendu

Nestaju li vam čarape tokom pranja veša? Završavaju u jednom tajnom odeljku mašine

Ako ste ikada prali veš i primetili da vam nakon pranja nedostaje jedna čarapa, niste jedini. Tajanstveni trenutak koji će vas sigurno naterati na razmišljanje dok frustrirano pokušavate da otkrijete gde je odeća nestala. Međutim, ispostavilo se da bi vaša mašina za pranje veša mogla da bude krivac, piše Klixba.

Korisnik TikToka otkrio je skriveni odeljak gde bi mogli da ih pronađete. U videu može se videti kako muškarac skida poklopac na ivici mašine da bi zatim pogledao unutra i otkrio gomilu čarapa.

@d7customz

Do you ever wonder where your socks go? 🧦 #screammovie #fypシ゚viral #washerhacks #socks#maintenance

♬ original sound – GLOSS

Drugi su korisnici bili zadivljeni ovim otkrićem pa je tako jedan napisao: “Dugujem izvinjenje svojoj porodici jer sam ih krivio za gubljenje čarapa”, a drugi je dodao: “Ne mogu da verujem da je šala kako mašina jede čarape zapravo istinita”.

Naime, to je uobičajena pojava kod različitih tipova mašina za pranje veša, uključujući one s prednjim i gornjim punjenjem. Ponekad se čarape zaglave u različitim delovima, a preopterećenje mašine takođe može uzrokovati probleme.

Ako imate mašinu s prednjim punjenjem, ​​možda ćete moći da povratite čarape tako što ćete proveriti postoji li područje za čišćenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar