Cipele vas odaju! (1)

Nije nikakva tajna da žene vole cipele. Teško je reći da su cipele nebitne; na kraju krajeva, ne možete ići bosi (ne po asfaltu, ne osim ako ne morate), a ako brinete o svom stajlingu, cipele su jedan od najvažnijih delova imidža – dobre cipele mogu znatno da poboljšaju inače ne baš neki stajling, a loše (čitaj: ružne) cipele mogu da upropaste stajling čak i ako ste ostatak garderobe izuzetno pažljivo odabrale. E, sad, kakve cipele najviše volite da nosite? Vaš izbor omiljene obuće može dosta toga da kaže o vama (a možete i vi druge da procenjujete na osnovu toga kakve cipele biraju). Mala napomena: ovaj tekst je pisan više u zabavne svrhe nego kao nešto što treba preozbiljno shvatiti – i svaki opis odnosi se na one koji su fanatici baš za jednu vrstu obuće.

Ako ste večito na vrtoglavo visokim štiklama: veoma vam je stalo do sopstvene ženstvenosti i zavodljivosti, kao i do pogleda punih divljenja koje vam muški rod upućuje. Volite da dominirate i da svet gledate s visine – s visine svojih štiklica, naravno. Ili ste veoma samouvereni ili samouverenost izuzetno dobro glumite. Bitno vam je da se izdvojite iz mase i da budete primećene, što vam na visokim štiklama odlično uspeva; prosto se hranite pažnjom koju tako dobijete. Moguće je da vam u svakoj vezi ubrzo postane dosadno jer verujete da muškarac s kojim ste nije dovoljno dobar za vas i da vas ne ceni dovoljno – moguće je da ne bi bilo loše da se malo spustite na zemlju i da budete malo skromniji, makar povremeno.

Ukoliko ste večito u ravnim simpatičnim cipelicama tipa baletanke: vi ste slatka večita devojčica. Stidljivi ste i bilo bi vam neprijatno da ste stalno u centru pažnje. Nežni ste, možda malo rasejani i vrlo verovatno kreativni. Optimista ste, trudite se da sve gledate s vedrije strane, ne pratite uvek zbivanja u zemlji i inostranstvu, ali imate žarku želju da svet učinite lepšim mestom za život.

Ostavite komentar