U trendu

Mali trikovi za neodoljiv miris

Velikoj većini žena lep miris je prilično bitan – odatle potiče i ženska ljubav prema parfemu. Međutim, ako ste mislile da ste time što ste, najzad, našle mirisnu notu koja vam najbolje odgovara završile posao – nije baš tako! Uvek može bolje, uvek postoje sitni trikovi kako da se taj lepi miris upotrebi pa da mirišete još zanosnije (ili kako već volite da mirišete). Evo malih trikova u vezi s lepim mirisom koje je zgodno znati.
Kao što sigurno znate, parfem je pravljen tako da reaguje na koži, a ne na odeći. Uprkos tome, većina žena parfem naprska preko odeće. Nemojte! Pored toga što tako možete napraviti fleke na odeći, vaš lepi parfem tako će imati manje efekta. Nanesite ga dok ste još uvek nage.
Miris se može i "graditi" sloj po sloj, recimo, tako što ćete na telo i veš naneti mirisno ulje ili kremu koja će duže stajati. Nakon toga, poprskajte se lakšom sprej verzijom tog istog mirisa. Tako dobijate lepu laganu letnju varijantu.
Kad smo kod leta, sasvim je izvodljivo da bajno mirišete i na plaži. Ipak, nemojte za to upotrebljavati parfeme, jer alkohol iz parfema može na suncu izazvati probleme s pigmentacijom, pa da izgledate, blago rečeno, čudno. Većina ne-baš-najjeftinijih krema za sunčanje ima prijatan miris, ali ako se potrudite, možete naći i neku baš mirišljavu. Namažete se – i uživate!
Kada se radi o specijalnim večernjim prilikama, možete upotrebiti svetlucavi i mirišljavi gel ili ulje za telo – tako će vaša koža i blistati (i imati nežan, baršunast izgled) i mirisati. Još jedan trik: pre upotrebe taj gel ili ulje držite u frižideru, tako ćete dobiti instant osveženje.
Koristite gel, ulje ili penu za kosu? Iskoristite to da bi vam kosa lepše mirisala! Gel, ulje ili penu pomešajte s malo parfema pre nanošenja i svaki put kad zamahnete glavom, miris će se emitovati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar