U trendu

Recept za uspeh: Ovo su navike parova koji su u srećnom braku

Brak ponekad više podseća na maraton nego na harmoniju između dvoje ljudi, ali postoje neke navike koje pomažu parovima da prebrode najteže trenutke.

Ni jedan brak nije savršen, a vaš partner i vi često ćete naići na probleme u braku, kao individue, ali i kao par. Ni zdrav odnos između dvoje ljudi neće se pojaviti preko noći. Za dobar brak potrebno je da dvoje jednako lažu svoje vreme i energiju kako bi brak uspeo, prenose mediji.

Ovo su navike parova koji su u srećnom braku, i puno su jednostavnije nego što možda mislite.

Često se drže za ruke
Parovi koji su u srećnom braku znaju koja je važnost pokazivanja pažnje u javnosti i držanja za ruke dok šetaju gradom. Vaša koža prepoznaje i pamti dodir, a držanje za ruke odličan je način na koji možete pojačati međusobnu povezanost i jedno drugome iskazati ljubav.

Ne plaše se konflikta
Mudri parovi znaju da su svađe ključne za dobar brak i oni nikad ne izbegavaju konflikte. Važno je razviti alate koji će vam pomoći da na zdrav način rešite svaki konflikt – onda od njih nećete bežati, a svađe će vas samo još više zbližiti.

Pronalaze vreme za sebe
Zdravi parovi imaju zdravu povezanost, ali uvek pronalaze vreme za sebe. Bilo da je reč o izlasku s prijateljima, opuštajućoj masaži ili vežbanju u teretani – važno je da u svakoj vezi pronađete vreme za sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.