Roditelji ćerki ostavili preko 100.000 evra nasledstva, a sada traže da im vrati novac

Jedna Britanka podelila je u grupi ‘Mumsnet’ svoju neobičnu porodičnu situaciju.

Naime, njeni roditelji ostavili su joj 100.000 funti, a sada od nje traže novac nazad. Objasnila je da joj ta suma data u nasledstvo, a ona ga je u međuvremenu iskoristila za kupovinu kuće. Međutim, mama i tata joj sada traže da im taj iznos vrati kako bi oni kupili vikendicu, što znači da bi devojka trebalo da proda svoju kuću, piše Dejli Mejl.

– Moji roditelji žele svoj novac nazad jer žele da kupe vikendicu. Međutim, ja jedva uspevam da isplatim svoju hipoteku. Da bih im vratila novac, morala bih da prodam svoju kuću. Oni su svesni toga, i rekli su mi rekli da će mi pomoći sa plaćanjem kirije, ali da oni svakako žele novac nazad da bi mogli da kupe vikendicu – napisala je žena.

Brojni su korisnici grupe ostali zgroženi ovakvim ponašanjem, pa su joj dali par saveta.

– Da sam na tvom mestu, ja bi ih tužila. Možda zvuči previše ekstremno, ali to je ostavština, a ne pozajmica. Potraži dokaze koji će to potvrditi – jedan je od predloga.

– Nema šanse! Tebe će ostaviti bez kuće, a sebi kupiti drugu? To je bizarna odluka! – još jedan je od komenatra dok treći predložio da odbije zahtev roditelja. – Reci da nisi spremna da prodaš svoju kuću!, a bilo je i onih koji su predlagali da im ponudi da vrati polovinu iznosa koji je dobila od njih kao nasledstvo.

Napišite komentar