U trendu

Šta ste prvo videli: Ova slika može otkriti da li vama upravljaju emocije ili logika

Da li volite testove ličnosti? Evo jednog zanimljivog! Ovu iluziju je podelila Mia Jilin, poznata iluzionistkinja sa TikTok-a. Slika o kojoj je reč može izgledati kao skoro pojedena jabuka ili kao dva lica muškarca i žene okrenuta jedno prema drugom. Jilin test ima za cilj da utvrdi da li vidite oblik jabuke ili lica.

Ako vidite muškarca i ženu

Prema Jilin, ako primetite ovo drugo, verovatno ste više vođeni logikom nego emocijama. U videu Jilin objašnjava da ste osoba sa jakim moralnim vrednostima, ali i da želite život bez stresa, a da niste preterano otvoreni.

Ako vidite napola pojedenu jabuku

S druge strane, ako vidite napola pojedenu jabuku, to ukazuje na preovlađujuću emocionalnu sklonost, što može ukazivati na trenutke nestabilnosti i frustracije. Međutim, vaša sklonost da ćutite kada ste uznemireni može samo pogoršati vaš bes. Jednostavan savet je da ne birate tišinu; umesto toga, recite šta mislite kada je potrebno.

Otkako je objavljena, iluzija je prikupila hiljade pregleda, a gledaoci su izrazili svoje mišljenje u odeljku za komentare. Jedan korisnik je primetio: „Vidim jabuku. Znam sve, ali biram da ćutim, iako se istina ne može zauvek skrivati.” Drugi korisnik je rekao: „Zapravo sam emocionalno osetljiv.

Neki su čak tvrdili da primećuju i jabuku i ljude u isto vreme. „Možete li da objasnite kako vidim oboje u isto vreme? Godinama o tome razmišljam“, rekao je jedan korisnik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)