Kako se oblače za novogodišnju noć: Jarčevi vole jednostavnost, Lavovi sijaju

Ovan

Avanturistički nastrojeni i kreativni, Ovnovi znaju kako da se pozabave sa svojim izgledom a praznična večera je savršeno vreme da se i dokažu. Uz obavezni ogrtač, žene će obući haljinu sa većim otvorom, a muškarci svakako košulju na koju će ležerno zaboraviti da zakopčaju par dugmeta. Nosiće nešto što pokazuje njihovu zabavnu i duhovitu stranu.

Bik

Bikovi vole eleganciju ali im je takođe važno da se osećaju komotno i udobno. Dame će se opredeliti za haljinu od mekog materijala, a bitno im je i da im cipele budu udobne jer će poželeti da celo veče igraju sa svojim partnerom.

Blizanci

Foto: stokpic/Pixabay.com

Foto: stokpic/Pixabay.com

Kod njih se nikad ne zna, jednog dana će biti raspoloženi za tradicionalni stil, dok će sutradan biti jako nervozni i sedeti ispred prepunog i šarenog ormana kukajući kako nemaju šta da obuku. Šta god da izaberu, biće originalni i jedinstveni. Svoj odevni ukus mogu da dopune sa nekom ekstragavantnom orglicom ili trakom za kosu, kako bi sebi podigli raspoloženje.

Rak

Osobe rođene u ovom znaku vole tradiciju, pa se radije odlučuju za klasičnu varijantu. Muškarci u standardnim odelima a žene u večernjim haljinama. Klasika nikad ne izlazi iz mode, zar ne?

Lav

Lavovi će u novogodišnjoj noći zablistati, kao i skoro svakog dana, jer ulažu u sebe i svoj izgled. Elegantna odeća i što originalnija frizura su dve stvari koje krase Lava. Šta god da obuku, biće zvezde novogodišnje večeri.

Devica

Skromna Devica shvata da su praznici više familijarne večeri, pa ne žele da šokiraju svoje ukućane time što će svojom odevnom kombinacijom pokazati nešto više. Visoke kragne su odličan izbor za njih, kao i klasični stilovi poput džemper-haljina, za dame.

Vaga

Vage su pravi predstavnici elegancije. One će  i malu crnu haljinu, uz neizostavne detalje, učiniti na oko fenomenalnom. Poznati kao stilisti, oni mogu da iznesu svaku kombinaciju. Veliki su obožavaoci nakita, tako da će neobične minđuše, narukvice ili broš upotpuniti njihov novogodišnji modni izbor.

Škorpija

Kada Škorpija uđe u sobu, sve oči su uprte u nju. Osoba rođena u ovom znaku je po prirodi moćna i uzbudljiva, tako da treba da ima odelo kojim će svoju moć i da prezentuje. Žene se najčešće opredeljuju za crnu haljinu i visoke potpetice. Mogu nositi i neki neobični nakit. Muškarci svoju zavodljivost iskazuju u tamnim pantalonama i uskoj košulji koja ističe njihove mišiće i ravan stomak.

Strelac

Skromnost je vrlina jednog Strelca, oni žele samo da se dobro provedu i da se osećaju bezbrižno, a poslednja stvar koju bi želeli je da se osećaju neprijatno. Njihov izbor su svakako pantalone. Žene uz njih mogu da nose visoke potpetice, kako bi istakle svoje duge noge.

Foto: Unsplash/Pixabay.com

Foto: Unsplash/Pixabay.com

Jarac

Kao praktični, oni se najbolje osećaju u elegantnim pantalonama, sakou ili jednostavnoj haljini. Sve to iskombinuju sa skupim cipelama koje savršeno pristaju uz njihov karakter. Oni su primer kako jednostavnost može da dođe do izražaja.

Vodolija

Slatka i jednostavna – to je Vodolija. Materijal jednostavnog oblika im omogućuje da iskoriste svoje umetničke strane. Kada je moda u pitanju, za njih ne postoji modna kombinacija koju ne mogu da iznesu. Ostaju dosledni svojoj prirodi – opredeljuju se za haljinu u etno fazonu ili neobičnog printa. Uz to ide i neizostavan nakit.

Ribe

Ribe su emotivne i umetnički nastrojene osobe, pa svoju kreaciju doživljavaju kao nešto intimno i lično. Šta god da obuku, staviće neki unikatni nakit, kako bi ukrasili svoj elegantni izgled. Ne vole da eksperimentišu pa jednostavni modeli idu uz njihov karakter.

Ostavite komentar

Ostavite komentar