Legenda kantri muzike tajno snimila pesmu, moći će da se čuje 2045. godine

Legenda kantri muzike, Doli Parton, snimila je u tajnosti pesmu koja je sada zapečaćena u vremenskoj kapsuli, a moći ćemo da je čujemo tek 2045. godine.

Kako prenose strani mediji, „vremensku kapsulu“ predstavlja drvena kutija koje zaključana na imanju Doli Parton.

Pevačica je, u svojoj knjizi „moj život u stihovima“, otkrila kako su svi zaposleni na imanju dobro upućeni u to da kutija ne sme da se dira. Znaju i za instrukcije, odnosno kada bi trebalo da je otvore, prenose mediji.

„Menadžment mi je rekao da ću do tada biti uveliko pokojna. Ipak, ja sam im odgovorila da možda i neću. Imaću 99 godina, a viđala sam i starije ljude. Ako budem živa tada, sigurno ću prisustvovati otvaranju kutije“, izjavila je Doli Parton.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

doli partonkantri muzika
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ako ti je zao sto mozda neces moci cuti njenu pjesmu imas jako dobru sansu da cujes njenu divnu pjesmu vakcine vakcine u dokumetarcu „umrli iznenada“.Te vakcine su ubile za sada 17 miliona ljudi.

  • Miša

    Doli Parton i Keny Rogers su legende kantri muzike.Zao mi je sto mozda necu moci cuti tu njenu pesmu

    • Petar

      Ako ti je zao sto mozda neces moci cuti tu njenu pjesmu imas sansu da cujes njenu divnu pjesmu vakcine vakcine u dokumentarcu „umrli iznenada“.Te vakcine o kojima ona pjeva su ubile 17 miliona ljudi za sada.