Počela promotivna prodaja, najbržima Exit za 5990 dinara

Puštanjem crvenih balona tačno u podne u Novom Sadu ispred prodajnog mesta „Gigstix“ počela je prodaja promotivnih karata za Exit festival, pa će tako najbrži moći da nabave za 5990 dinara ulaznice za sva četiri dana festivala.

Broj ulaznica po promotivnoj ceni je ograničen, a osim na prodajnim mestima „Gigstix“-a, karte je moguće kupiti i preko festivalskog sajta.

Već danas je više stotina poklonika Exit-a pohrlilo da kupi karte po toj ceni, a organizatori kažu da su zadovoljni odzivom.

PR festivala Julia Mitrović kaže da se tradicionalno prvog dana promotivne prodaje redovi redovi za karte veliki, a da je za najbrže obezbeđen veliki broj poklona.

„Oni su danas došli po najpovoljniji paket ulaznica, a iskustvo nam je pokazalo da te karte nestanu za svega nekoliko sati pošto je u pitanju ograničen kontigent i mi pozivamo sve ljubitelje festivala da kupe svoje ulaznice što pre“, kazala je Mitrović.

Podsetila je da Exit i za 2018. sprema velika iznenađenja, te da organizatori planiraju spektakl na svih pet festivala u regionu koji su pod okriljem Exit-a.

Pored novosadskog to su temišvarski Revolution, Sea star u Umagu i Sea dance na Jazu, a novitet je festival „84“ na Jahorini, koji će se održati od 15. do 18. marta.

Festival „84“ predstavlja spoj ekstremnih zimskih sportova i muzike, to je vrlo popularan koncept nekoliko godina unazad u čitavoj Evropi, tako da nam je drago da tako nešto donosimo našim mladima i popunimo tu rupu u ponudi kada su u pitanju festivali, a ujedno pomažemo i u pozicioniranju Jahorine na festivalskoj mapi Evropi, navela je Julia Mitrović.

Moto narednog Exit-a je reč „freedom“, a cilj je promovisanje ličnih sloboda, oslobađanje od stereotipa što je, kako navode, vrlo važno u smislu rušenju granica među mladima u regionu i promovisanja slobode govora i misljenja.

„Mi se svake godine trudimo da dovedemo vrhunska imena, ne samo regionalne, nego i svetske scene, ali takođe i neka imena u usponu, tako da tu uvek bude različitih žanrova, za svakoga ponešto. Uskoro ćemo objaviti imena prvih izvođača“, poručili su organizatori.

Festival će biti održan od 12. do 15. jula 2018. na Petrovaradinskoj tvrđavi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

egzitexitEXIT festival
Komentari (0)
Dodaj komentar