Počeo „Sea Dance“ festival u Budvi

Poslednje pripreme za četvrto izdanje „Sea Dance“ festivala, koji se održava od 13. do 15. jula na plaži Jaz privode se kraju, a fanovi iz različitih zemalja počeli su da pristižu u Budvu.

Na nekoliko festivalskih bina tokom tri dana nastupaju Džon Njumen, Fetboj Slim, Šon Pol, Mahmut Orhan, „Mind Against“, Denis Horvat, Ameli Lens, „Space Dimension Controller, South London Ordnance, Etap Kajl, Kobosil i drugi.

Britansku soul zvezdu, Džona Njumena, koji će sutra zvanično otvoriti ovogodišnji „Sea Dance“ festival, po dolasku u Budvu sačekaće omiljeno francusko crno i belo vino vrhunskog kvaliteta.

U bekstejdžu popularnog izvođača naći će se tri svlačionice za njega i njegov tim.

Sve moraju biti dobro osvetljene, sa udobnim nameštajem, velikim ogledalom i pristupom kupatilu i tuš kabini.

Mag za miks-pultom Fetboj Slim za potrebe svog nastupa tražio je vazdušne sirene. Pre izlaska na scenu, u bekstejdžu će ga dočekati voćni smuti i šest energetskih čokoladica.

Ništa više ne iziskuje ni Šon Pol, koga će u bekstejdžu pred nastup, 15. jula, čekati flaša ruma, a od hrane je tražio vegeterijansku picu sa sirom i ananasom.

Prodaja ulaznica u Srbiji je završena, trenutna cena trodnevne ulaznice u Crnoj Gori iznosi 34.99 evra, a komplet i dnevne ulaznice za „Sea Dance“ biće dostupne na festivalskim kapijama.

U prodaji su i ulaznice za „Sea Dance“ kamp, koji se nalazi na svega 50 metara od mora, usred glavnih festivalskih dešavanja.

Posetiocima „Sea Dance“ kampa biće obezbeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića.

„Sea Dance“ kamp biće otvoren od 11. do 18. jula, a cena boravka po osobi iznosi 33 evra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

festivalSea dance
Komentari (0)
Dodaj komentar