Čarobni Majk

Žanr: komedija, drama, muzički
Trajanje: 115 min.

Glavne uloge: Čening Tejtum (Channing Tatum), Šeron Blekvud (Sharon Blackwood), Džo Manganjelo (Joe Manganiello), Met Bomer (Matt Bomer), Adam Rodrigez (Adam Rodriguez), Amber Herd (Amber Heard Depp), Džada Pinket Smit (Jada Pinkett Smith), Donald Glover, Endi Mekdauel (Andie MacDowell), Elizabet Benks (Elizabeth Banks)
Scenario: Rejd Kerolin (Reid Carolin)
Režija: Gregori Džejkobs (Gregory Jacobs)

SINOPSIS

Zgodni striperi, savršeni mišići, 24-časovna luda zabava i nezaboravni senzualni plesni pokreti – vraćaju se na velika platna u nastavku filma o legendarnom striperu Majku! Tri godine nakon što je na vrhuncu slave napustio striperski život, Majk susreće staru ekipu koja se sprema da se oprosti od svoje verne publike u Mirtl Biču i da im priredi poslednji nezaboravni nastup.

O FILMU

Majk Lejn je jedan od najpoznatijih stripera u Sjedinjenim Državama. Gde god se pojavi, dobar provod je zagarantovan a njemu obećan novac, puno žena i ludog života. Majk je zabavljač. Poseduje mnoge talente i šarm, američki san on živi na razne načine. Po danu je obični dečko, a po noći, on je čaroban. Glavna je zvezda muške striperske revije koja već godinama drma lokalnim klubom. Što ga više dame vole, to više troše, što usrećuje vlasnika kluba Dalasa. U prvom delu filma, upoznali smo Majka i njegove prijatelje, a u drugom ih upoznajemo još bolje… Tri godine nakon događaja iz prvog dela, Majk koji je napustio striperski život na vrhuncu slave susreće staru ekipu koja se sprema za oproštaj od svoje verne publike u Mirtl Biču.

Prema rečima Stivena Sodenberga (reditelja prvog dela i producenta drugog), Čarobni Majk je prvi superheroj koji nam dolazi na velika platna, a koji je prvenstveno okrenut ženskoj publici. Majk je snažan, elegantan, kavaljer, hrabar, muževan, a nadasve impozantnog izgleda. Njegova pojava pleni harizmom, a fizički izgled ostavlja bez daha svaku damu. On je san svake žene!

Prvi deo filma postao je neočekivani hit kada je izašao 2012. godine, zaradivši 167 miliona dolara širom sveta, i to na budžetu od samo 7 miliona. Stiven Soderberg je režirao prvi film, dok se rediteljske palice za nastavak primio originalni producent Greg Džejkobs, napravivši film prema scenariju koji su zajednički napravili Tejtum i Red Karolin.

Oficijelni sajt:

Magic Mike XXL (2015)

Premijera: 9. jul 2015. godine

Ostavite komentar