najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kraj karijere: Nadam se da će me pamtiti kao najboljeg reditelja ikada

Iako već duže vreme najavljuje povlačenje nakon desetog filma, jedan od najpopularnijih reditelja današnjice, Kventin Tarantino potvrdio je će svoju odluku uskoro sprovesti u delo.

Tarantino je u razgovoru sa En Leunes pričao o svojim počecima i rediteljskoj karijeri, onome što ga inspiriše, ali i nameri da ode u penziju nakon desetog filma.

“Bacim mikrofon. Bum! Svima kažem ‘pokušajte da nadmašite ovo”, rekao je Tarantino i dodao da je zadovoljan svojom karijerom.

Tarantino je do sad režirao i napisao osam filmova, a u razgovoru je rekao da pronalazi neverovatno zadovoljstvo u stvaranju projekata ni iz čega: “Postoji neverovatno uživanje kada se setim da sam pre samo dve godine, koliko obično traje rad na jednom filmu, sedeo sam za stolom i gledao u prazan list”.

Iako je kraj karijere blizu, tvrdi da se nada kako će njegov opus ostaviti neizbrisiv trag i uticati na buduće naraštaje: “Na kraju dana, moja definicija uspeha je da me na kraju karijere smatraju jednim od najvećih reditelja koji su ikad postojali”.

Tarantino je nedavno izjavio da bi njegov sledeći projekat mogao da bude gangsterski film čija se radnja odvija u Australiji tridesetih godina prošlog veka, ali u isto vreme radi i na projektu čija bi se radnja odvijala sedamdesetih.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike