Bežite glavom bez obzira: Ovaj horoskopski znak je OLIČENJE ZLA

Ovaj znak ništa ne prepušta slučaju. Vole sve unapred da isplaniraju. Ne umeju drugačije da funkcionišu. Veoma su tačni i proračunati. Celinu rastavljaju na najsitnije delove. Reč je o Devicama.

Device teže savršenstvu. Kod njih nema grešaka.

Vole da pričaju detaljno. Ne umeju da skrate priču. Ne vole da ih neko prekida u priči. To ih jako vređa.

Imaju kratak fitilj. Velika su zlopamtila. Ništa neče zaboraviti. Setiće se šta ste im ružno uradili ili rekli pr 20 godina.

Device su realisti. Ne umeju da sanjaju i maštaju. Gube tlo pod nogama ako nisu svesni realnosti. Vole da uvek stoje čvrsto na zemlji.

Ne prepuštaju se lako emocijama. Razumne su i cene logiku. U svemu traže logiku pa čak i u emocijama. Deluju jako rezervisano i hladno. Imaju i one emocije, ali ih potiskuju.

Sa Devicom svako gubi. Niko ne može da je pobedi jer jako dobro pamti i analizira sve. Njihov um sve sračuna i tu nema propusta. Sa njima nije nimalo lako izaći na kraj. Teške su kao crna zemlja.

Ipak, nije sve tako crno. Device umeju jako da vole. Jedan su od najvernijih i najposvećenijih znakova. Teško nalaze partnera, jer traže savršenstvo, ali kada ga nađu, beskrajno ga vole. Ipak, jako su nepoverljive. Biće i detektivi samo da saznaju da li ih partner vara. Veoma su naporni partneri i teško je izdržati njihovu ljubomoru i gušenje. Ko preživi, pričaće.

Kakva su vaša iskustva sa Devicama?

11 komentara
 1. Oličenje zla?Naslov i tekst nidje veze…..

 2. Pavle

  Sve glupost do gluposti,paussalno

 3. Bivsa drugarica

  Zenske pakosnice, ljubomorke… samo gledaju svoju racunicu i velike manipulatorke… nije istina da imaju osecanja, prodale birodjenu majku da se domognu nasledstva… kontrol frikovi… daleko im lepa kuca.

  1. Anonimni

   POTPISAO!

 4. Martha

  Jako teški ljudi.Naročito su to muški pripadnici znaka. Znam ih puno ali so svi čudni,ekscentrični,sitničavi. Vječno analiziraju,svima nalaze mane. Cili svit je u krivu.samo u oni u pravu. Muškarci imaju i seksualne nedoumice i uglavnom su biseksualci.

 5. Jelena

  Moj brat je devica i moj otac..takodje.Otac mi je dobricina i licno mislim da mu je to u vecini slucajeva mana.Brat je totalno devica po opisu.Na mog tatu izgleda ne deluje horoskop.

 6. Ana

  Sa devicama znas na cemu si. Al vage su ocaj…. kao sarmantne I sve ok a onda te tako zeznu da neznas gde si.

  1. Anonimni

   Jos reci da se prezivas Nakov…

  2. Anonimni

   Vole NOVAC vise nego onu stvar.U stanju su partnera da ojade samo da sebi ugode.VAGE!

 7. Anonimni

  budalaština

 8. Anonimni

  „dva loša ubiše miloša… od milošte“- Djevica/Škorpija… da tako mislite, ako jeste… a ko to da zna dok ne iskuša kao ja

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike