U trendu

Na koje sajtove odlaze horoskopski znaci?

Internet je postao sastavni deo života mnogih, pa pogledajte šta kažu zvezde – kako horoskop utiče na izbor sajtova koje ćemo čitati:

Ovan
Ovan će na Internetu tražiti video sa vežbama – zašto da plaća termine u teretani kada može da vežba i kod kušće. Ovnove interesuju i sajtovi koji objavljuju tekstove o zdravom načinu života, organskom uzgoju hrane. Ali, to je znak koji se najmanje od svih drugih zadržava na Internetu. Ovnovi više vole „živu reč“.

Bik
Bikovi Internet koriste da se informušu gde se i kada održavaju izložbe, koncerti, pozorišne predstave. Takođe, kao praktične osobe, Internet koriste i za posao, pre svega za nove poslovne ideje. S obzirom na to da vole da kuvaju, među najdražim sajtovima su i oni sa novim i zanimljivim receptima.

Blizanci
Blizanci na Internetu uglavnom čitaju vesti, traže neke odgovore i infortmacije za posao ili spremanje ispita. Posle mogu opušteno sve da prepričaju drugima, da dominiraju u društvu. Čitaju i o tehnici, mobilnim telefonima, ali im dan generalno prođe u dopisivanju sa prijateljima.

Rak
Rakovi uglavnom traže neke sajtove za uređenje kuće, za antikvitetni nameštaj. Žene prate sajtove koji se bave porodicom, trudnoćom, ishranom. Za njih je Internet odličan način da pronađu recepte za jela koja će propremiti za nedeljni ručak. Psihologija i psihoterapija su im takođe zanimljive teme.

Lav
Lavovi vole sajtove o ekonomiji i marketingu, ali kada se odmaraju onda gledaju nakit, igraju igrice. Sportski sajtovi su, takiođše, njihov izbor, svaki sadržaj koji ima veze sa zdravim životom i zdravom ishranom. Vole da putuju, pa su im i teme s tim u vezi zanimljive, pre svega sajtovi koji objavljuju fotografije mora, plaža i sunca. Ne vole mračne teme, jer ih to opterećuje.

Devica
Ako neko posećuje teme o zdravlju, higijeni, ali i kućnim ljubimcima, to su Device. Saveti za lakše sređivanje kuće, o organizaciji dana, onlajn planeri, je ono što ih najviše zanima. Device vole i da čitaju knjige na Interentu, ali su im ipak najdraži takozvani „uradi sam“ sajtovi.

Vaga
Vage na netu istražuju o lepoti, umetnosti, modi. Slušanje muzike i gledanje filmova na Internetu im je glavna zabava. Njima je to nasušna potreba. Muzika i lepota moraju stalno da ih okružuju. Recepti za neka zanimljiva jela su isto tako bitni, zato su im onlajn kuvari među najdražim sajtovima.

Škorpija
Ne, nisu Škorpije jedine koje posećuju sajtove sa erotskim sadržajem, ali prednjačite u tome. Istražuju, takođe, i teme o zdravlju, psihologiji, paranormalnim aktivnostima i alternativnoj medicini.

Strelac
Strelčeve sve zanima. Ne postoji oblast koja im nije zanimljiva. Ali, prednost ipak daju zabavnim sajtovima, slušanje muzike, kao i sadržajima koji imaju veze sa putovanjima. Vole da čitaju sajtove koji nisu na njihovom maternjem jeziku, a ne propuštaju sadržaje u vezi sa sportom, ali i novim knjigama.

Jarac
Jarčevi uglavnom istražuju teme koje su vezane za njihovu profesiju, za posao kojim se bave. Vole klasične stvari, praktične sajtove, „uradi sam“ sadržaje, sve što ima može poboljšati život. Ali, oni ne vole dugo da budu na Internetu, koji koriste i za kontakt sa osobama koje su im drage, a žive daleko. Poslovni mejlovi su im najbitnija stavka.

Vodolija
Vodolije najviše od svih vole onlajn „život“, zato što smatraju da na Internetu mogu da pronađu sve što ih zanima. Služi im da budu u kontaktu sa osobama do kojih im je stalo, ali i da unaprede svoja zananja iz raznih oblasti.

Ribe
Ribe vole da istražuju raznovrsne sajtove. Počev od tumačenja snova, astrologije, paranormalnih aktivnosti, do umetnosti i poezije. Ribe su kao i Strelčevi – svaštari, sve ih zanima. Onlajn gledanje serija i filmova im je omiljena zabava. Dosta vremena mogu da provedu i na forumima.

1 komentar
  1. Milan

    Ovo nije tačno, barem ne za Jarčeve. Moja devojka je Jarac i posećuje svakakve sajtove, najviše o muzici, putovanjima, modi i sa zanimljivim sadržajima i o paranormalnim pojavama.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike