najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Poklon za Ovna

Kako izabrati savršen poklon za osobu rođenu u horoskopskom znaku Ovna, to jest u periodu između 21. marta i 20. aprila?

Prolećni dani su savršeni da se provedu negde na otvorenom. Probajte da u tom stilu bude i vaš poklon.

Odlučite na koju stranu karaktera pripadnika ovog horoskopskog znaka želite da se koncentrišete: avanturističku i energičnu ili impulsivnu i ambicioznu.
Kupite poklon koji odgovara avanturističkoj i razigranoj strani Ovna, kao što je, na primer, pretplata za časove padobranstva ili časove auto-trka, ili poklonite karte za neki sportski događaj. Posetite najbližu stazu za automobilske trke i raspitajte se kakve časove nude. Možete posetiti i aerodrom ili neka sportska društva i raspitati se o časovima padobranstva. Ono što se na prvi pogled čini kao nepraktičan poklon, verovatno će biti dobar izbor za dinamičnog Ovna.

Izaberite poklon koji odgovara impulsivnoj strani Ovna; na primer, digitalni fotoaparat ili kameru, ili čak reket za tenis. U prodavnicama ćete naći velik izbor sportske opreme. Kako biste što bolje proučili najnovije tehnologije koje se tiču kamera i digitalnih fotoaparata, pretražite internet ili se raspitajte u prodavnicama.

Nađite poklon koji odgovara onoj strani Ovna koja voli izazove. Takvi su, recimo, mašina za šivenje, neka sprava za vežbanje ili velika puzle slagalica. U specijalizovanim prodavnicama uvek možete potražiti pomoć pri kupovini. Većina Ovnova obožava nove hobije i učenje novih veština.

2 komentara
  1. Jelena P

    Ne mogu da verujem! Očekivala sam da ovo bude bezveze članak, jer je vezan za horoskop, ali sve ste pogodili, osim automobilskih trka. Svaka čast!

  2. Katarina Sudar

    Ovo je baš zanimljivo. Imate li nešto tako i za druge znakove u horoskopu, njihove karakteristike i savršene poklone, koji im drugi znakovi zodijaka odgovaraju?

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike