Poklon za Ovna

Foto: Markgraf-Ave/Pixabay.com

Foto: Markgraf-Ave/Pixabay.com

Kako izabrati savršen poklon za osobu rođenu u horoskopskom znaku Ovna, to jest u periodu između 21. marta i 20. aprila?

Prolećni dani su savršeni da se provedu negde na otvorenom. Probajte da u tom stilu bude i vaš poklon.

Odlučite na koju stranu karaktera pripadnika ovog horoskopskog znaka želite da se koncentrišete: avanturističku i energičnu ili impulsivnu i ambicioznu.
Kupite poklon koji odgovara avanturističkoj i razigranoj strani Ovna, kao što je, na primer, pretplata za časove padobranstva ili časove auto-trka, ili poklonite karte za neki sportski događaj. Posetite najbližu stazu za automobilske trke i raspitajte se kakve časove nude. Možete posetiti i aerodrom ili neka sportska društva i raspitati se o časovima padobranstva. Ono što se na prvi pogled čini kao nepraktičan poklon, verovatno će biti dobar izbor za dinamičnog Ovna.

Izaberite poklon koji odgovara impulsivnoj strani Ovna; na primer, digitalni fotoaparat ili kameru, ili čak reket za tenis. U prodavnicama ćete naći velik izbor sportske opreme. Kako biste što bolje proučili najnovije tehnologije koje se tiču kamera i digitalnih fotoaparata, pretražite internet ili se raspitajte u prodavnicama.

Nađite poklon koji odgovara onoj strani Ovna koja voli izazove. Takvi su, recimo, mašina za šivenje, neka sprava za vežbanje ili velika puzle slagalica. U specijalizovanim prodavnicama uvek možete potražiti pomoć pri kupovini. Većina Ovnova obožava nove hobije i učenje novih veština.

Pogledajte komentare (2)

2 komentara

  • Jelena P

    Ne mogu da verujem! Očekivala sam da ovo bude bezveze članak, jer je vezan za horoskop, ali sve ste pogodili, osim automobilskih trka. Svaka čast!

  • Katarina Sudar

    Ovo je baš zanimljivo. Imate li nešto tako i za druge znakove u horoskopu, njihove karakteristike i savršene poklone, koji im drugi znakovi zodijaka odgovaraju?

Ostavite komentar