U trendu

Veliki nedeljni horoskop (od 12. do 19. novembra 2018)

Ovan

Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju polje posla. Možete da očekujete opušten tempo. Na polju ljubavi niste preterano aktivni sada i niste spremni za nove veze. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete sasvim dobru i stabilnu situaciju. Nema naznaka za to da ćete imati bilo kakve veće tegobe. Prijaće vam fizička aktivnost.

Bik

Možete da očekujete napet period na poslu, dosta obaveza, ali ćete uspeti sve pravovremeno da rešite. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas fatalan susret sa osobom koja se iznenada pojavljuje. Na polju zdravlja je pred vama malo teži period, a pre svega možete imati probleme sa kičmom, leđima, kostima, prati vas ukočenost, miguć i umor takođe.

Foto Free-Photos/pixabay.com:

Blizanci

Očekuje vas period u kojem ćete imati jako dobru ponudu za posao u inostranstvu. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate početku lepe ali neobavezne veze. Na polju zdravlja su kod vas mogući manji problemi vezani za jetru, krvotok, pa o tome treba da povedete računa. Takođe, pripazite na unos alkohola i izbegavajte preterivanje u tom smislu.

Rak

Bićete rasterećeni kada je u pitanju posao, a na polju finansija vas očekuje poboljšanje. Na polju ljubavi su oko vas neobična dešavanja i pojavljuje se neka prilika za tajnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, možete imati manje probleme sa osetljivim nožnim zglobovima, ali i sa venama na nogama. Takođe, pazite i na osetljivu bešiku u ovom periodu.

Foto Free-Photos/pixabay.com:

Lav

Pred vama je faza koja može da bude veoma povoljna za sklapanje nekog novog poslovnog partnerstva, Na polju ljubavi očekuje vas nova veza koja može da vodi do braka. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je faza u kojoj ćete se osećati generalno dobro. Početkom ovog perioda mogući su manji problemi sa umorom, ali ništa ozbiljno ne bi trebalo da bude.

Devica

Imate veliki broj poslovnih obaveza, ali to prihvatate sa lakoćom i spremnošću da se posvetite. Na polju ljubavi očekuje vas monotona faza u kojoj neće biti mnogo novih dešavanja. Kada je u pitanju zdravlje, radite na tome da jačate imunitet i proverite krvnu sliku. Možete imati i manje probleme sa varenjem, metabolizmom, pa pazite na to.

Vaga

Pred vama je povoljan period u kojem ćete biti veoma rasterećeni po pitanju broja obaveza koje imate. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da ćete imati zanimljiva i lepa, romantična dešavanja. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa srčanim sistemom o kojem bi trebalo da povedete računa. Moguća je tahikardija. Posetite lekara.

Škorpija

Očekuje vas period u kojem ćete na polju privatnog posla rešiti neke komplikacije koje ste imali. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate dobrom odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja je osetljiv predeo stomaka, i gornjeg i donjeg, pa je važno da povedete računa o svim unutrašnjim organima. Posetite lekara za svaki slučaj.

Foto Free-Photos/pixabay.com:

Strelac

Možete da očekujete pozitivnu situaciju i nova dešavanja na planu mogućih poslovnih dogovora. Pred vama su pozitivne okolnosti i ljubavna poznanstva. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi koji mogu da budu povezani sa prolaznom kijavicom ili kašljem, a ako se budete potrudili da pazite na sebe, sve će biti u redu u ovoj fazi.

Jarac

Pred vama je period u kojem ćete imati značajno poboljšanje finansija kojim ćete biti zadovoljni. Na polju ljubavi vas ne očekuju veće trzavice i problemi. Stanje sa partnerom je generalno mirno. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama su aspekti koji mogu da ukažu na manje probleme sa štitnom žlezdom, hormonima, kao i na gojaznost i tome sl.

Foto: AdinaVoicu/pixabay.com

Vodolija

Vi ćete se tokom ove nedelje na neki način osetiti nemoćno da neke stvari na poslu promenite. Pred vama je period u kojem je moguće i neko ljubavno razočarenje. Na polju zdrablja se takođe ne oseate sjajno. Očekuju vas poteškoće – česte glavobolje, smetnje sa sinusima, moguć nizak pritisak, malaksalost i generalno nepovoljna faza.

Ribe

Tokom ove nedelje vi ćete na polju posla biti malo pasivni ili na neki način ograničeni. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da se javljaju problemi sa nepoverenjem u partnera. Na polju zdravlja vas očekuju manje poteškoće sa cirkulacijom, kao i sa nesanicom, mogući su i problemi – oticanje, nadutost, pa o tome takođe povedite računa.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike