U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 24. juna do 1. jula 2019. godine)

Ovan

Teži period je pred vama. Imaćete mnoge kočnice na polju posla i neće vam biti lako da ostvarite svoje ciljeve. Na polju emocija želite sve ili ništa, niste spremni na bilo kakav kompromis. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete probleme sa očima, glavom, povišenom temperaturom, kao i sa upalama i bolnim stanjima.

Bik

Nije povoljna faza za poslovne rizike bilo koje vrste. Potrudite se da pustite da stvari idu svojim tokom. Ako sumnjate u iskrenost emotivnog partnera, najverovatnije ste u pravu. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa nervozom. Zbog stresa biste mogli da imate generalno loše stanje na polju zdravlja. Potrudite se da nađete svoj mir.

Foto: Jeremie RCC BY 2.0

Blizanci

Možete da očekujete da ćete imati priliku da ostvarite poboljšanje odnosa u poslovnom okruženju. U društvu ste takođe omiljeni, pa imate i neke nove udvarače. Potrudite se da date sve od sebe kako biste ovaj period iskoristili na što bolji način. Zdravlje ne bi trebalo da vam bude ugroženo. Dobro se osećate u svojoj koži.

Rak

Imate potrebu da požurujete određene poslovne događaje, a zapravo samo treba da budete malo smireniji. Na emotivnom planu pokazujete veliku dozu ozbiljnosti prema voljenoj osobi. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa povišenim pritiskom. Pored toga, možete da budete skloni i tegobama koje su vezane za kičmu.

Lav

Možete da se nadate pozitivnim preokretima kada je u pitanju poslovno polje, sreća će biti na vašoj strani. Na polju ljubavi vas očekuje strastven susret i moguća avantura sa rokom trajanja. Kada je u pitanju zdravlje, potrudite se da stvarate zdravije navike. Izbegavajte alkohol, masnu i prezačinjenu hranu, previše slatkiša itd.

Foto: bruce mars/pexels.com

Devica

S obzirom na to da vam se finansijsko stanje polako popravlja, zadovoljni ste poslovnim stanjem. Na polju ljubavi vas očekuju neke trzavice i sumnje u vezi s voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem možete da imate manje probleme vezane za bubrege i urogenitalni trakt, pa povedite računa o tome.

Vaga

Ukoliko sumnjate u određena dešavanja na planu posla, najverovatnije ste u pravu. Kada su u pitanju emocije, veoma otvoreno ćete pokazati svoje želje i namere. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem vam se vraćaju hronični problemi sa hormonima, ali i sa parnim organima – ušima, očima, plućima, jajnicima itd.

Škorpija

Možete da se nadate važnim promenama na polju posla, ali i tome da ćete imati veći broj obaveza. Pred vama je nedelja u kojoj nećete biti preterano emotivno zadovoljni. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas period koji je teži za vas pa povedite računa o tome da na neki način ojačate svoj imuni sistem.

Foto: adamkontor/pixabay.com

Strelac

Sudbina je na vašoj strani, poslovi koje sada budete pokrenuli ići će u nekom pozitivnom pravcu. Na polju ljubavi vas očekuje jedno zanimljivo poznanstvo koje vodi u vezu. Kada je u pitanju polje zdravlja, moguće je da ćete imati višak energije i da će vam biti jako važno da se bavite sportom i da se redovno rekreirate.

Jarac

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na poslovnom polju, prilično brzo vam se razrešavaju neke situacije. Kada je u pitanju polje emocija, imate neke razmirice sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje probleme sa organima za varenje. Stomak će vam biti osetljiv.

Vodolija

Možete da ostvarite ono što zamislite. Lako verbalizujete svoje ideje, a još lakše dobijate podršku za njih. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje, imaćete manje poteškoće vezane za prehladu, kijavicu ili neke viruse koji pogađaju respiratorni sistem pa se potrudite da o tome povedete računa.

Ribe

Novi priliv novca koji vam dolazi će vam ulepšati ovu nedelju, možete da očekujete stabilno poslovno stanje. Što se ljubavi tiče, spremni ste za početak jedne ozbiljne veze. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate veće poteškoće. Ova faza vam je povoljna za početak dijete i za mršavljenje ako tako nešto imate u planu.

Napišite komentar