U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 8. do 14. marta 2021)

Ovan

Enegični ste, optimistični, kreativni. Imate više poslovnih ideja koje želite da realizujete što pre. Uvereni ste u uspeh. Skloni ste vezama gde postoje određene teškoće. Tako ste zainteresovani ili za tajnu vezu ili vezu na daljinu. Posvećujete se fizičkim aktivnostima na otvorenom i osećate se odlično.

Bik

Saradnja sa kolegama je skoro savršena. Vi ste idejni vođa, vizionar, a kolege su racionalne, pragmatične i staraju se o konkretnoj realizaciji vaših ideja. Imate simpatiju, ali smatrate da ne treba da u žurbi uđete u vezu. Bitno vam je da izgradite međusobno poverenje. Zdravlje je stabilno zahvaljujući zdravoj ishrani i redovnom vežbanju.

Blizanci

Jako ste odgovorni, vredni i pouzdani. To ne promiče nadređenoj osobi tako da vam daje nove obaveze koje sa sobom nose veću odgovornost. Predstoji vam finansijski dobitak. Emotivna sfera je specifična u smislu ulaska u ljubavni trougao bez obzira na vaš status da li ste slobodni ili zauzeti. Zdravlje je stabilno.

Rak

Samouvereni ste, puni pozitivne energije. Pravite poslovne planove u skladu sa time kako se osećate. Očekuje vas povećan obim komunikacije sa drugim ljudima i mnoštvo sastanaka. U emotivnom smislu niste u potpunosti zadovoljni, jer mislite da više pružate nego što dobijate od partnera. Zdravlje je solidno.

Lav

Zadovoljni ste kako se odvija saradnja sa inostranim saradnicima. Ukoliko je neki sudski postupak u toku očekuju vas veći problemi i nerviranje. Emotivno ste zadovoljni ukoliko ste u vezi. U slučaju da ste slobodni ulazite sa puno optimizma, ljubavi i strasti u novu vezu. Mogući su hronični problemi vezani za pritisak.

Devica

Imate utisak da vam ništa ne ide od ruke. Na koju god obavezu da se fokusirate pojavljuju se neočekivani problemi. Čak i odnos sa kolegama nije najbolji. U slučaju da ste slobodni konačno upoznajete osobu koja ostavlja odličan prvi utisak. Kada je zdravlje u pitanju neophodno je da se fizički aktivirate.

Vaga

Očekuje vas uspešan poslovan period. Krativni ste, svi vaši kvaliteti dolaze do izražaja. Predstoji vam kontakt sa predstavnicima medija gde ostavljate odličan utisak. Emocije su vam proradile i uživate u ljubavi. Prilično ste šarmantni i ženstveni. Zdravlje je solidno.Vodite računa o ishrani, ali iz estetskih razloga.

Škorpija

Jako vam je bitno da se dokažete u poslovnom smislu. Ambiciozni ste, spremni da uložite vreme i trud da bi se afirmisali. Emotivna sfera je odlično prikazana. Ukoliko ste zauzetei uživate u intenzivnom i strastvenom odnosu, a ukoliko ste slobodni upravo ulazite u takvu vezu. Fizička aktivnost vam prija. Osećate se odlično.

Strelac

Orijentisani ste na poslovnu saradnju sa strancima bilo da je u pitanju sam početak ili nastavak saradnje. Moguć je put u inostranstvo ili čak dobijanje poslovne ponude iz inostranstva. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Ukoliko ste u vezi sve češće razmišljate na temu braka. Zdravlje je solidno.

Jarac

Akcenat je na komunikaciji. Očekuje vas puno poslovnih sastanaka, razgovora, razmene mailova. Bićete prilično uspešni i započeti novu saradnju. Emotivno ste zadovoljni, ali pasivni. Razlog može biti ili nesigurnost ili posvećenost finansijama. Fizički ste aktivni i to vas oslobađa stresa i jača kondiciju. Osećate se dobro.

Vodolija

Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Druga strana je prilično zadovoljna vašim radom te vas obaveštava o učešću na novom poslovnom projektu. Zaljubljeni ste. Ukoliko ste slobodni započinjete vezu. U slučaju da imate drugu polovinu prija vam razumevanje voljene osobe. Mogući su hronični problemi. Odmor vam je neophodan.

Ribe

Generalno razmatrate koncept novog projekta. Još uvek niste osmislili i detaljno razradili sve detalje. Na poslovnim sastancima postižete uspeh i pronalazite sponzora. Kada je ljubav u pitanju pružate voljenoj osobi podršku i razumevanje i generalno više dajete nego što dobijate. Imate odgovoran odnos prema zdravlju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar