U trendu

Wine Garden 2 u Botaničkoj bašti 19. i 20. septembra

BEOGRAD – Kulturna i gastronomska manifestacija “Wine Garden” po drugi put će biti održana u Botaničkoj bašti Jevremovac 19. i 20. septembra.

Prošle godine, donekle po uzoru na Beer fest, stvorena je zanimljiva kulturna priča u vidu festivala vina tokom juna u Botaničkoj bašti, kada su dve večeri zaredom pevali Lena Kovačević i Marko Luis, uz podršku bluz muzičarke Katarine Pejak.

Posle velikog uspeha tog prvog izdanja, nastavak zbog situacije sa Covid 19 mora biti u svedenom obliku i sa manje kulturnog programa.

Posetioce tokom dva dana očekuje degustacija odabranih vina, sireva i delikatesa, dok će atmosfera Botaničke bašte biti začinjena akustičnom muzikom na nekoliko punktova, kao i raznim zanimljivim sadržajima.

Tako je na programu osim muzike, uključen i ples, pre svega tango i sving kroz plesne tačke na veoma prostranom travnjaku.

Muzički deo je osmišljen poput uličnih svirača, gde će se smenjivati gudački kvartet, džez sastavi, akustični bendovi sa rok i pop repertoarom.

Ulaznica podrazumeva jednokratno neograničeno vreme boravka i besplatne degustacije vina i drugih proizvoda u ponudi.

Karte za Wine Garden se mogu kupiti od danas, 9. septembra, na blagajni Botaničke bašte i preko servisa Tickets.rs, Đ Tickets i Gigs Tix, dok više detalja posetioci imaju na sajtu www.winegarden.rs i Fejsbuk stranici winegardenbelgrade.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.