najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Černišov ne želi polemiku, ali očekuje izvinjenje Lalatovića

Trener Spartaka Andrej Černišov rekao je danas da ne želi da polemiše sa trenerom Vojvodine Nenadom Lalatovićem, koji ga je optužio za psovanje, i rekao da od njega očekuje javno izvinjenje.

Vojvodina i Spartak odigrali su u subotu 1:1 na početku prolećnog dela sezone. Posle meča Lalatović se na centru terena raspravljao sa sudijama, a onda im je prišao Černišov. Trener Vojvodine rekao je posle toga za Sportski žurnal da ga je ruski trener vredjao, kao i da je bio pijan.

“Posle utakmice, krenuo sam ka centru terena da se pozdravim sa sudijama. Tamo sam zatekao trenera Lalatovića koji je povišenim tonom vikao na sudije. Obratio sam mu se rečima da nema potrebe da posle dva crvena kartona i penala bude nezadovoljan sudjenjem. Na  to sam kao odgovor dobio salvu uvreda i psovki na moj račun..takve psovke ja u Rusiji nisam čuo“, rekao je Černišov u izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

„Sve vreme je vikao, pretio, pljuvao nekoliko puta u mom pravcu a na kraju me je i gadjao flomasterom što se sve može videti na video snimku. Iskreno bio sam iznenadjen reakcijom trenera koji vodi tako veliki klub i instituciju kao što je Vojvodina“, dodao je on.

Černišov je kazao da je na konferenciji za novinare rekao da je to bila mala čarka zbog tenzija na terenu, ali da je posle Lalatovićeve izjave objavljene danas morao da se obrati medijima.

„Koliko sam upoznat, ovo nije prvi, sličan, ispad kolege Lalatovića, tako da to govori više o njemu nego o meni. I pored svega, nadam se da će gospodin Lalatović smoći snage da mi se javno izvini. Povodom ovog dešavanja, ne želim da ulazim u dalju polemiku. U subotu imamo vrlo važno utakmicu protiv ekipe Rada i to je jedina stvar na koju ću biti fokusiran“, rekao je Černišov.

 

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike