najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ćurčić: Reprezentacija Srbije je iznad Ćurčića i Tadića

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je danas da je iznenadjen izjavom Dušana Tadića da ne nastupa za nacionalnu selekciju dok on ne ode s te funkcije.

„Veoma sam iznenadjen. Reprezentacija Srbije je iznad Ćurčića i Tadića. Iznenadilo me je vreme kada se odlučio da kaže sve to“, rekao je Ćurčić novinarima pred polazak na prijateljsku utakmicu protiv Poljske, a prenosi portal Mondo. 

„Mi smo posle utakmice sa Češkom doneli odluke za koje smo znali da će biti bolne. Odlučili smo se za ove igrače i potpuno stojim iza svojih odluka. Ljutih je bilo i biće“, dodao je on.

Fudbaler Sautemptona Dušan Tadić izjavio je juče da neće nastupati za reprezentaciju Srbije dokle god je selektor Radovan Ćurčić.

„Mi ne želimo trenutno da se bavimo tim stvarima, jer nas očekuju važne utakmice. Kada budem mislio da je pravo vreme daću odgovore na ono što je izrečeno u raznim medijima. Ubedjen sam da će igrači koji istrče na teren dati sve od sebe. Mogu da izgube, ali će pružiti sve što mogu za Srbiju“, rekao je Ćurčić.

On je dodao da želi što pre da okonča priče o otkazu pojedinih fudbalera, jer su, kako je ocenio to „sporedne stvari“.

„Verujte, nemamo vremena za to i ta izjava ne sme da nas poremeti i da bude iznad utakmice. Ne osećam potrebu da se pravdam igračima koji nisu na spisku, bilo kome. Svako stoji iza svojih reči i odluka, tako i ja“, kazao je Ćurčić.

Danas je svoju odluku da ne nastupa za reprezentaciju Srbije dok je Radovan Ćurčić selektor saopštio i Nemanja Gudelj, a prema pisanju beogradskih medija i Duško Tošić je doneo istu odluku.

Srbija će sutra u Poznanju od 20.45 sastati s Poljskom u prijateljskoj utakmici, a šest dana kasnije izabranike Radovana Ćurčića očekuje meč s Estonijom.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike