U trendu

Fudbaleri Partizana: Igrali smo najlepši fudbal, zasluženo prvi

Fudbaleri Partizana Nebojša Kosović i Nemanja Miletić poručili su da su crno-beli osvajanjem titule dokazali da su najbolji tim u zemlji i da, iako su tokom većeg dela sezone jurili Crvenu zvezdu, verovali da će na kraju završiti prvi.

Partizan je juče u Humskoj u sjajnom ambijentu pred više od 26.000 gledalaca savladao Mladost 5:0 i došao do 27. trofeja državnog prvaka.

„Ovo je ostvarenje snova, pobedili smo Mladost, postigao sam sjajan gol, a cela generacija ušla je u istoriju. Bilo je teških trenutaka, zaostajali smo dugo za Crvenom zvezdom, ali smo zajedničkim snagama kompletnog tima na kraju završili prvi“, rekao je Kosović.

O kakvom se kvalitetu crno-belih radi najbolje govori serija od 36 mečeva bez poraza, naglasio je Kosović.

„Najlepši fudbal igrali smo u Srbiji. Sada se spremamo za finale Kupa protiv Zvezde i očekujem da i u tom meču pokažemo kvalitet i pobedimo“, poručio je Kosović.

Levi bek crno-belih Nemanja Miletić rekao je da je, uprkos lošem startu sezone, bio ubeđen da će Partizan slaviti titulu.

„Cele godine smo verovali, trener Marko Nikolić nas je stalno uveravao i davao nam snagu. Pokazali smo da smo bolji od Zvezde, što najbolje govore rezultati u derbijima i da smo stigli veliki bodovni zaostatak“, naveo je Miletić.

Jedan od ključnih igrača Partizana Everton Luiz rekao je da će do kraja života pamtiti pobedu protiv lučanske Mladosti i proslavu titule šampiona Srbije.

„Osećaj je neverovatan, jako sam srećan. Ovo mi je prva titula u karijeri i zauvek ću je pamtiti“, kratak je bio Brazilac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)