U trendu

Huligani Kelna „rušili“ London i poručili: Sledeći su Beograd i Belorusija! (video)

Fudbaleri Kelna izgubili su sa 3:1 od Arsenala u prvoj utakmici Grupe H Lige Evrope.

Iako su posle prvog poluvremena vodili sa 1:0 evrogolom sa 40 metara, u drugom delu igre položili su oružje pošto su „tobdžije“ ipak bile iskusnije na terenu.

https://www.youtube.com/watch?v=snOiTe_-_rA

Meč u Londonu kasnio je čak sat vremena zbog neviđenog divljanja huligana Kelna!

Oko 20.000 (!!) navijača ovog kluba, za koje u Bundesligi važi pravilo da su među najekstremnijim, stigli su pred stadion „Emirejts“ rušivši sve što im se nalazilo na putu.

Policija je imala pune ruke posla, a u jednom trenutku postojala je opcija da se utakmica ni ne odigra zbog nemačkih huligana.

Oni su posle meča, iako je Keln doživeo poraz, oduševljeno po društvenim mrežama ostavljali poruke kako su pokazali građanima Londona „ko je glavni“, a slične akcije planiraju i za Beograd i Belorusiju, pred mečeve sa Crvenom zvezdom i BATE Borisovim.

„London je bio samo početak naše evropske ‘bajke’. Idemo i u Beograd da pokažemo da smo glavni i isto ćemo uraditi i navijačima BATE-a“, piše između ostalog u njihovim komentarima na Tviteru i Fejsbuku.

Ono što bi trebalo da zabrine upravu Zvezde i MUP je što su iz Kelna najavili kako čak 13.000 navijača planira „desant“ na Beograd tokom jeseni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)