U trendu

Laso: Priče oko Zvezde su dokaz da se moj rad ceni

MADRID – Bivši trener košarkaša Reala Pablo Laso izjavio je danas su priče o kontaktu između njega i KK Crvena zvezda dokaz da se njegov rad ceni, ali i da nije bilo nikakvih pregovora između njega i kluba sa Malog Kalemegdana.

„Što se tiče te pričce oko mene i Crvene zvezde, ja sam iskreno bio iznenađen i nije bilo kontakata. To što je moje ime izašlo na tu temu, samo je dokaz da cene moj rad“, izjavio je Laso na četvrtom izdanju svog košarkaškog kampa.

Španac se posle 11 godina rastao sa Realom koji je kao razlog prekida saradnje naveo medicinske razloge, odnosno srčani udar koji je Laso imao u finišu sezone za nama.

Međutim, iskusni stručnjak istakao je da više nema problema sa srcem.

„Dobro sam, nema posledica. Imao sam manji srčani udar, kako su mi doktori rekli. Srce mi je u perfektnom stanju. Verujem mojim lekarima kada je u pitanju moje zdravlje. Ne znam da li su medicinski nalazi Reala razlog za oproštaj“, izjavio je, između ostalog Laso.

Španski trener sa Madriđanima je osvojio sve titule prvaka Evrope, šest titula prvaka Španije i šest trofeja u Kupu kralja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar