U trendu

Milojević: Sjajno iskustvo, možemo sa svakim; Venger: Zvezda može da bude ponosna

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle remija protiv Arsenala u Londonu 0:0 rekao je da je njegov tim uživao tokom meča, da mu je žao zbog promašenih šansi, ali da je zadovoljan jer je ekipa pokazala da pripada grupi ekipa evropskog krema.

„Uvek očekujem da moji igrači igraju dobro, a nakon utakmice u Beogradu postalo im je jasno da nemaju čega da se plaše. Oni su dobri igrači, vredno treniraju, dobro rade i drago mi je da su pogledali u oči jednom Arsenalu koji je odlična ekipa. To je potvrda i nama samima da možemo sa svakim da igramo“, rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Dobra vest za Crvenu zvezdu je i pobeda Kelna nad do sada najvećim konkurentom za drugo mesto BATE-om.

„Čuo sam rezultat iz Nemačke, ali verujte mi da stvarno o tome ne razmišlšljam. Važno mi je da smo odigrali hrabro jednu utakmicu, došlšli smo da pobedimo u London. Keln je Keln, Bundesligaš, nikada ne smete da ih zanemarite. Imamo i BATE koji je do skoro bio učesnik Lige šampiona. Mislim da će do kraja da bude zanimljivo, ako ništa drugo“, poručio je Milojević.

(Tanjug)

Venger: Zvezda može da bude ponosna

Menadžer Arsenala Arsen Venger smatra da je nerešen rezultat sa Crvenom zvezdom najpravedniji ishod. Oba tima su imala nekoliko gol šansi, Zvezda je pogodila i prečku, ali je ostalo 0:0 na Emiratima.

„Zvezda je igrala dobro, imala svoje šanse i mislim da je nerešen rezultat najpravedniji. Zvezda može da bude veoma ponosna na svoju igru. Nije mnogo evropskih klubova došlo ovde, a da ne primi gol“, rekao je Venger.

Okvir gola „tobdžija“ pogodio je Vujadin Savić, čiji je otac Dušan pre nekoliko decenija zatresao mrežu Arsenala usred Londona.

„Dušan Savić mi je prijatelj, sin mu takođe igra dobro fudbal. On je bio napadač a sin mu je odbrambeni fudbaler. Može da bude ponosan na sina“, istakao je Francuz.

Arsenal je izborio plasman u nokaut fazu takmičenja, ali to ne znači da je završio svoj posao u Grupi H.

„Daćemo sve od sebe da pobedimo preostale dve utakmice, Zvezda to može da očekuje od nas“, zaključio je Venger.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.