U trendu

Nova pobeda Čukaričkog, preokret Radničkog u Kruševcu

Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su i treću pobedu u prolećnom delu sezone, pošto su danas kao gosti pobedili Spartak sa 1:0, u 24. kolu Super lige.

Strelac u Subotici bio je Darko Zorić iz penala u 51. minutu.

Čukarički beleži odlične rezultate od kako je ekipu zimus preuzeo trener Nenad Lalatović i sada je 10. na tabeli sa 29 bodova. Spartak je sedmi sa četiri više.

Radnički iz Niša je došao do šestog mesta na tabeli, na kom se izjednačio sa Napretkom, posle pobede u Kruševcu sa 2:1.

Napredak je vodio golom Mame Ndiajea u 20. minutu, a pobedu gostima doneo je Saša Stojanović u 46. i 50.

Obe ekipe imaju po 36 bodova, dva manje od Mladosti iz Lučana, koja je na svom stadionu izgubila od poslednjeplasiranog Novog Pazara sa 1:0, golom Ivana Markovića u 69. minutu.

Pazar ima 16 bodova, dva manje od Borca, a pet od Radnika i Bačke.

Bačka je sa 1:0, golom Veseljka Trivunovića u 33. minutu, pobedila Metalac u Gornjem Milanovcu, dok je Radnik ubedljivo poražen od Voždovca u gostima sa 3:0.

Strelci za Voždovac, koji je deveti na tabeli sa 31 bodom, bili su Nemanja Nikolić u 45, Nenad Marinković u 78. i Stefan Dražić u 79.

Rad i Javor igrali su na Banjici nerešeno 1:1. Gosti su vodili golom Ivana Cvetkovića iz penala u šestom minutu, a bod domaćinu doneo je Filip Bainović u 79.

Vojvodina je u petak pobedila Borac u Čačku sa 1:0, dok će kolo završiti „večitim“ derbijem izmedju Crvene zvezde i Partizana, koji će početi danas u 18.00.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.