U trendu

Prijem za zlatne vaterpoliste u Novom Sadu

NOVI SAD – Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je danas vaterpoliste reprezentacije Srbije, Duška i Gojka Pijetlovića, Miloša Ćuka i Branislava Mitrovića i čestitao im na postignutom uspehu – trofeju u Svetskoj ligi.

„Već se tradicionalno okupljamo u letnjem periodu, ovde, kod nas u Gradskoj kući, da pozdravimo uspehe vaterpolo reprezentacije Srbije, sa drugarima koji su ponikli i započeli karijeru u vaterpolo klubu ‘Vojvodina'“, primetio je Vučević.

On je zahvalio svim vaterpolistima što su nam još jednom podarili dane uspeha, ne samo te kišne večeri u Brogradu, tokom finala, kada ni kiša nije uspela da ih omete da pokažu da su ubedljivo najbolji.

Vučević je naglasio da očekuje da reprezentativci, koji su potekli iz VK „Vojvodina“ pomognu svom klubu da u budućnosti postiže još bolje rezultate.

Reprezentativac Gojko Pjetlović je rekao je da je uvek zadovoljstvo doći u svoj grad i biti dočekan na takav način.

„Direktno smo se umešali u rad Vaterpolo kluba ‘Vojvodina’, da bismo pomogli da se taj klub vrati na staze stare slave i očekujemo bolje rezultate i lepše dane za klub. Zajedno sa gradonačelnikom i Gradom trudimo se da to uradimo i verujem da ćemo uspeti“, rekao je Pjetlović.

Gradonačelniku Novog Sada na podršci je zahvalio i generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Nemanja Marjan.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.