U trendu

Rukometaši Srbije: Smešno, loš dan, raspad. . .

BERLIN – Rukometaši Srbije posle poraza od Francuske na Svetskom prvenstvu u Berlinu 32:21 istakli su da su parirali dobrih 20 minuta i da je potom usledio potpuni raspad igre.

„Bili smo adekvatan protivnik 20 minuta, što je veoma malo protiv bilo koje ekipe, a pogotovo protiv jedne od najboljih u istoriji. Niko nije očekivao bodove, ali je zabrinjavajuće što nismo pokazali volju i želju. Ovo što smo radili je u najmanju ruku smešno. Odmorićemo i spremiti se za ono što nas čeka, nadamo se najboljem“, rekao je Stefan Vujić.

Vanja Ilić je dodao da je prvo poluvreme bilo zaista dobro, a u drugom je usledio veliki pad.

„To ne smemo sebi da dozvoljavamo, pogotovo ne na ovako velikom takmičenju. Ušli smo da pariramo koliko možemo, a ne da izgubimo sa što manjom razlikom. Nadam se da je ovo bio samo loš dan. Sada treba da se odmorimo i što bolje spremimo za sledeću utakmicu, koja ce biti veoma važna“, rekao je Ilić.Golman Svetislav Verkić ocenio je da se igra „raspala“ u drugom poluvremenu.

„Ne znam zašto se to desilo. Ne treba ovo da nas demorališe, imamo šansu protiv Brazila i Koreje i te dve pobede nas vode u drugi krug“, poručio je Verkić.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike