U trendu

Tomić: Čestitam igračima na tituli

BEOGRAD – Trener kšarkasalsa Crvene zvezde Milan Tomić čestitao je svom timu na osvojenoj tituli.

“Čestitam igračima na dobroj utakmici. Partizan je vodio, ali verovali smo da možemo da dobijemo i završimo seriju. Imali smo dosta problema na poziciji pet. Dejan Davidovac je odigrao od pozicije jedan do pet. Svi su imali doprinos, a svi u klubu udela u uspesima. Cilj je bio da se osvoji ABA liga, osvojli smo to, evo i domaću ligu. Dobra sezona”, rekao je Tomić na konferenciji za medije.

Tomić je govorio i o prekidu meča na početku poslednje četvrtine kada je počeo da prokišnjava krov.

„Nisu bili normalni uslovi za igru. Prokišnjavao krov, šta da radimo. Moralo smo da igramo. Ključno je bilo da su igrači verovali, nismo pali psihički. Teško je izdržati ovakve utakmice, svaka je bila teška. Kad verujete, uspeh će doći“, rekao je Tomić, koji nije mogao da kaže ništa o poslednjem napadu Bilija Beron, jer nije gledao snimak.

„Ne mogu ništa da komentarišem oko žalbi. Snimak nisam video i to je to“, naveo je Tomić i dodao da ga euforija oko osvajanja titule neće previse „uhvatiti“.

„U košarkaškom poslu za slavlje je dovoljan samo jedan dan. Sve što smo osvojili, moramo sve ponovo da osvojimo. Moramo uvek da radimo. Nisam čovek za euforiju“, zaključio je Tomić.

(Tanjug)

Napišite komentar