Veličković: Igranje za Partizan je posebna emocija

Nekadašnji košarkaš Partizana Novica Veličković rekao je danas da treba da se završe još neki administrativni poslovi pre nego što se vrati u klub i dodao je igranje za crno-bele naročito emotivno za njega.

„Ima još detalja oko Trabzona i treba to da se završi, ali sam u Beogradu i nisam ovde bez povoda. Samo da se papirologija završi“, rekao je Velikčković novinarima u hali „Ranko Žeravica“.

Ljubimac navijača Partizana gleda u hali duel crno-belih sa Cedevitom u Jadranskoj ligi.

„Gledao sam svaku utakmicu Partizana koju sam mogao da uhvatim. Mene je uvek vuklo da se vraćam, još od kada sam otišao pre šest-sedam godina. Pričao sam sa prijateljima. Igranje za Partizan je posebna emocija i nešto specijalno“, rekao je Veličković.

Ovaj krilni igrač imao je u karijeri mnogo problema sa povredom kolena, ali je sada kazao da se oseća dobro.

„Dobro se osećam fizički. Sezona je bila dosta naporna dok se nije završio Evrokup. Imao sam probleme sa povredama, ali ne sa kolenom, nego sa izvrtanjem zgloba i ostalim stvarima koje su normalne za sport“, rekao je Veličković.

On je kazao da poznaje tim.

„Vidi se u poslednje vreme da su podignuti rezultati. Ima nekoliko iskusnih igrača, ali je tim mlad i ima igrači koji treba da stasaju. Cela klupa radi sa mladima, a i Partizan je uvek to radio. Biće to dobro“, rekao je Veličković.

Novinare je zanimalo kolika će mu motivacija biti igranje KLS-a.

„Igrao sam srpsku ligu u Megi i svaka utakmica mi je bila kao Evroliga. Nemam nikakav problem sa motivacijom. Moja igra mnogo zavisi od emocija, tako da je povratak u Partizan prava stvar“, rekao je Veličković.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike