Napali muškarca, ugurali ga u kola i odvezli

U auto-perionici u Kumodraškoj ulici u Beogradu oko 13 h došlo je do incidenta kada je nekoliko osoba napalo radnika, koga su silom ugurali u kola i odvezli se.

Majka i ćerka su u društvu još tri muškarca upale u auto-perionicu i počele fizički da napadaju radnika.

Muškarac u automobilu „fijat punto“ i majka i ćerka sa dva muškarca u BMW-u došli su i počeli fizički i verbalno da maltretiraju radnika R.R (32), kažu za „Blic“ u perionici.

„Odjednom smo čuli ciku i vrisku. Kad smo izleteli, videli smo da u puntu sedi muškarac, a dve žene i dva muškarca tuku radnika i jure po perionici“, rekao je vlasnik perionice.

Majka i ćerka koje su maltretirale radnika drže drugu perionicu na Novom Beogradu, u kojoj je R.R. radio do pre nekoliko dana.

„On je teškog materijalnog stanja, živi sam bez roditelja na Vidikovcu. Rekao nam je da nije mogao više da izdrži na starom radnom mestu, da je bukvalno pobegao od njih dve, ali ne znamo zašto“, ispričao je vlasniik.

Nakon što se grupa napadača s radnikom odvezla prema naselju Braća Jerković, na mesto zbivanja došla je policija, i nakon 20 minuta potere sustigla automobile i privela grupu. Istraga je u toku.

 

 

1 komentar
  1. Običan Srbin

    Ne vide ovi naši političari dalje od nosa, pa nas uvek sve nedaće zateknu, a ništa ne možemo da predupredimo. Tužno, biće tako i ovaj put, potpisujem!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike