U trendu

Težak udes u Beogradu, četvoro povređeno

U Ulici Kneza Miloša u Beogradu jutros je došlo do teške saobraćajne nezgode kada je vozač automobilom udario u banderu, pri čemu su četiri osobe povređene, od kojih tri teško, kaže portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Do te nezgode je došlo u 05.33 kod saveznog MUP-a nakon čega su intervenisale tri lekarske ekipe, od kojih je prva prevezla 30-godišnjeg muškarca sa teškom traumom u Urgentni centar na reanimaciju, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Druga lekarska ekipa je u istu ustanovu, takođe na reanimaciju, prebacila 33-godišnjeg muškarca, dok je treći muškarac tamo prevezen sa prelomom kuka.

Treća lekarska ekipa prevezla je 24-godišnjeg muškarca na odeljenje ortopedije i neurohirurgije Urgentnog centra.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 19.08 sati na uglu ulica Huga Klajna i Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi, lakše povrede zadobile su dve osobe, 39-godišnja žena i 28-godišnji muškarac, koji su prevezeni u KBC „Zemun“.

U Karađorđevoj ulici u 23.15 sati lakše je povređen 47-godišnji muškarac, vozač, koji je takođe prebačen u KBC „Zemun“.

Juče je, navela je Macura, zabeleženo 139 intervencija Hitne pomoći od čega 59 na javnom mestu uključujući šest saobraćajnih nesreća i jedan udar strujom, koji se smrtno završio, prenosi RTS.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike