U trendu

Užas na NGB: Pucao u ženu pa u sebe dok im je beba bila u kolicima

U naselju Dr Ivan Ribar, na Novom Beogradu sinoć oko 20.00 muškarac D. J. (25) ispalio je više hitaca u svoju suprugu T. J. (25), a potom je pucao u sebe

Prema pisanju domaćih medija, povređena žena je sa tri prostrelne rane u desnom plućnom krilu i prelomom potkolenice prevezena u Urgentni centar. Brzom intervencijom Hitne pomoći zbrinut je i povređeni muškarac.

Prema nezvaničnim informacijama, D. J. i njegova supruga T. J. posvađali su se na parkingu ispred zgrade, nakon čega je on potegao pištolj i ispalio više hitaca u njene grudi.

U trenutku kada je pucao u ženu, pored nje su se nalazila kolica sa njihovom bebom. Kada ju je ranio, otrčao je u drugi deo bloka, gde je pokušao da izvrši samoubistvo, pucnjem sebi u glavu. Teško povređenog, Hitna pomoć ga je zbrinula. Dete koje je bilo u kolicima nije povređeno, a na mesto nesreće odmah je došla porodica ranjene devojke, koja je odvela dete.

Kako prenosi „Novosti“, komšije kažu da je bračni par započeo brakorazvodnu parnicu. Živeli su zajedno u Surčinu ali se T. J. pre nekoliko dana vratila kod roditelja na Novi Beograd.

Nezvanično, D. J. je imao i zabranu prilaska svojoj supruzi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.