U trendu

Djordjević i predsednik SUBNOR-a o saradnji i budućim planovima

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević razgovarao je danas sa predsednikom Saveza udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Srbije SUBNOR Dušanom Čukićem o unapredjenju saradnje i budućim planovima.

Djordjević je kazao da SUBNOR, koji postoji više od sedam decenija, predstavlja jedno od najznačajnijih i najaktivnijih udruženja koje svojim radom i velikim zalaganjem uspevaju da sačuvaju sećanja na najbolje, a najbitnije je što se aktivno zalažu za unapredjenje položaja boraca i boračkih prava u društvu Srbije.

„Briga o borcima, njihovim porodicama, o tradiciji je nešto čemu ministarstvo kojim rukovodim posvećuje posebnu pažnju, podrška SUBNOR-a nam je dragocena i zahvalni smo im što se posvećeno bave ovom temom“, kazao je Djordjević.

Predsednik SUBNOR-a Dušan Čukić zahvalio je ministru Djordjević na dosadašnjoj izuzetnoj saradnji i pružanju podrške u svim bitnim aspektima. Kako je istakao, siguran je da bez uzajamnog razumevanja i podrške ne bi bila ostvarena ni odredjena prava boraca i porodica poginulih.

(Beta)

3 komentara
  1. Anonimni

    MOLIM VLAST SRBIJE DA ISPRAVI NEPRAVDU PREMA ŽRTVAMA „TITOIZMA“ !!!! ################### PREDLAŽEM , DOBRONAMERNO , ZATO ŠTO SU „TITOVČIČI“ PREVILEGOVANI ! ######################## SUBNOR -U SMANJITI ZA 50 % , DATI REHABILITOVANIM ŽRTVAMA „TITOIZMA“, POTPUNO ODUZETI SVE ZA ONE „TITOVČIČE“ KOJI SU DOŠLI U SRBIJU , TO ZNAČI IZ :CRNE GORE, BOSNE I HERCEGOVINE, HRVATSKE, MAKEDONIJE I SLOVENIJE ,…, I „OSTALE“

  2. Anonimni

    PREDLAŽEM , DOBRONAMERNO , ZATO ŠTO SU „TITOVČIČI“ PREVILEGOVANI ! ######################## SUBNOR -U SMANJITI ZA 50 % , DATI REHABILITOVANIM ŽRTVAMA „TITOIZMA“, POTPUNO ODUZETI SVE ZA ONE „TITOVČIČE“ KOJI SU DOŠLI U SRBIJU , TO ZNAČI IZ :CRNE GORE, BOSNE I HERCEGOVINE, HRVATSKE, MAKEDONIJE I SLOVENIJE ,…, I „OSTALE“

  3. Anonimni

    SUBNOR -U SMANJITI ZA 50 % , DATI REHABILITOVANIM ŽRTVAMA „TITOIZMA“

Napišite komentar