najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Naslovna strana za sredu, 26. april 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 26. april, najviše pišu o reagovanjima na stavove o stvaranju velike Albanije kao i o protestu povodom godišnjice rušenja objekata i maltretiranja gradjana u beogradskoj Savamali.

BLIC – U tekstu “Kravčenko sebi punio džepove preko NIS-a” list piše o aferama u NIS-u. “Protest povodom godišnjice Savamale” o godišnjici rušenja objekata i maltretiranja gradjana u Hercegovačkoj ulici. “Strane službe umešale prste u veliku Albaniju”, naslov je teksta o stavu premijera Aleksandra Vučića povodom izjava zvaničnika Albanije i Kosova.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom “Turski agenti guraju projekat Velike Albanije” list navodi da su srpske bezbednosne službe otkrile plan Ankare. U tekstu “Srbija pomaže gradnju hrama” o donaciji Vlade Srbije za najveći crkveni objekat u eparhiji budimljansko-nikšićkoj.

DANAS – “Tamo gde vladaju fantomke nema ni pravde ni države” o protestu povodom godišnjice nelegalnog rušenja u Savamali. O stavovima ministra spoljnih i evropskih poslova Slovačke list piše pod naslovom “Lajčak: Rešenje više nije Balkan u EU, nego EU na Balkanu”.

POLITIKA – List prenosi reagovanje srpskog premijera na izjave kojima se najavljuje formiranje velike Albanije “Vučić: Strane službe upravljaju Albancima”. U tekstu: “Godišnjica rušenja u Savamali” o protestu Inicijative Ne da(vi)mo Beograd. U tekstu: Upis u beogradske vrtiće tek počinje, a mesta već nedovoljno”, o problemu roditelja s upisom dece u vrtiće.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike